X-Men: Dark Phoenix: Prohlédněte si nové kostýmy hrdinů

X-Men: Dark Phoenix: Prohlédněte si nové kostýmy hrdinů | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 4 obrázky
Ve filmu by se údajně měli objevit Skrullové a objevily se neurčité zvěsti o tom, jak dopadly testovací projekce.

Objevila se nová fotka z natáčení X-Men: Dark Phoenix, na které můžete vidět hrdiny v nových kostýmech. Z těch filmových nejvíc připomínají barevné overaly z X-Men: První třídy, z komiksových sešitů potom dávají vzpomenout na řadu New X-Men Franka Quietlyho a Granta Morrisona. Na fotce můžete v povzdálí bezpečně rozeznat Cyclopse (Tye Sheridan), Jean Grey (Sophie Turner), Quicksilvera (Evan Peters), Storm (Alexandra Shipp), Nightcrawlera (Kodi Smit-McPhee), Beasta (Nicholas Hoult) a Mystique (Jennifer Lawrence). Co za ochrané nebo kosmonautské obleky mají postavy v popředí, to zatím těžko soudit.

Nepříliš prověřený server Manabyte potom tvrdí, že se ve filmu mají objevit Skrullové – mimozemský národ, který je schopný měnit podobu, a který se také naprosto separátně má objevit v Captain Marvel. Manabyte dále tvrdí, že podle informací z testovacích projekcí by měl být film kvalitativně někde na úrovni mezi X-Men: Apocalypse a X-Men: Budoucí minulost a mělo by v něm být poměrně málo humoru. Ale tahle tvrzení berte skutečně s rezervou, protože Manabyte opravdu není nikterak prověřeným zdrojem zákulisních hollywoodských informací.

Na závěr ještě přikládáme Jennifer Lawrence připojenou k detektoru lži. Mimo jiného například nedokáže vyjmenovat ani pět X-Menů…

X-Meny dal profesor Charles Xavier dohromady proto, aby chránili svět, který je nenávidí. X-Meni bojovali v řadě bitev, zažili spolu mnoho dobrodružství napříč galaxiemi, zápasili s nepřáteli s neomezenou mocí, ale nic z toho je nemohlo připravit na šok, který je čeká. Jedna z nich, Jean Grey, získala sílu za hranicemi všeho chápání a ta síla ji naprosto zničila. X-Meni se musí rozhodnout mezi svou drahou přítelkyní a osudem celého vesmíru. Premiéra snímku v ČR a na Slovensku je 1. 11. 2018.

Zdroje: Xavier Files, Manabyte

X-Men: Dark Phoenix

14.02.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 5

X-Men: Dark Phoenix: Prohlédněte si nové kostýmy hrdinů | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Prohlédněte si nové kostýmy hrdinů | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Prohlédněte si nové kostýmy hrdinů | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Prohlédněte si nové kostýmy hrdinů | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Prohlédněte si nové kostýmy hrdinů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest