Žena v černém - Co nás čeká v pokračování?

Žena v černém - Co nás čeká v pokračování? | Fandíme filmu
Vrátí se Daniel Radcliffe do strašidelného domu?

Před časem studio Hammer films oznámilo pokračování divácky úspěšného hororu The Woman in Black s podtitulem Angels of Death. První díl byl prvním „po-potterovským“ filmem Daniela Radcliffa, ve kterém se Radcliffe snažil vymanit z kouzelnické škatulky. To se poměrně podařilo a Danny pomohl filmu přeskočit komerční hranici 100 mil. dolarů. (Přesněji 127 mil. $). Jak to bude s pokračováním?

Aniž bychom spoilerovali, tak hned z několika důvodů nemůžeme očekávat, že by se Danny mohl objevit opět v hlavní roli (Což nutně neznamená, že by se nemohl objevit v nějaké vedlejší). Nicméně tentokrát bude hlavní hrdinkou žena jménem Eve, přičemž s touto postavou je spojována poměrně neznáma herečka Lacey Turner. Scénář napíše také poměrně neznámý Jon Croker a pozice režiséra je zatím neobsazená. A o čem vlastně pokračování bude?

V období 2. Světové Války je hromada duševně narušených vojáků zaslána do domu Eel Marsh, který je přestavěn na vojenskou nemocnici pro duševně choré. Ubytování těchto vojáku probudí nejtemnější obyvatelstvo domu. Hlavní hrdinka Eve je do domu poslána jako zdravotní sesta, brzy si ale uvědomí, že vojáky musí zachránit před daleko většími hrozbami než před těmi, před kterými se sem uchýlili. Navzdory Evinu snažení vojáci jeden po druhém umírat rukou ženy v černém.

Zdroj: Shock Till You Drop

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest