Avengers 3: Thor dává v upoutávce dohromady nový tým

Avengers 3: Thor dává v upoutávce dohromady nový tým | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Dvě nové uputávky nabízejí celou řadu nových scén. K tomu dva nové plakáty, které dávají dohromady většinu týmu.

Objevily se dvě nové upoutávky na Avengers: Infinity War. V té jedné dává Thor dohromady nový tým – spolu dokážou Thanose porazit. A Strážci Galaxie jdou do toho. V akčním momentech vidíme množství destrukce, na Wakandu dopadají mimozemské lodě, Peter v závěru skutečně stylově prolétává troskami, podobně tak Tony v New Yorku. A mimozemský Outrider ve Wakandě ukáže v detailu svou rozšklebenou tlamu. V druhé upoutávce můžete vidět, že se změnilo pozadí za Captainem Americou, oproti starším trailerům. Z cihlové zdi je velké okno. Zdá se, že si tvůrci trochu hrají s geografií celé téhle pasáže filmu. Z fotek z natáčení víme, že se v Edinburgu natáčelo v ulicích města a také na nádraží. Možná tak nakonec bude víc situací přesunuto právě na nádraží. Tam je nám také odhaleno, co je ta tajmená „mříž“, za kterou byl Vision v prvním traileru „uvězněný“. Je to zábradlí… A všemu vévodí promluva Black Widow, která nepřátelům drsně hrozí, že je sice Avengers zabít nemusejí, ale udělají to!

V galerii najdete nejnovější plakáty. Banner z titulky už jsme viděli, jen nikdy ne v takovéhle kvalitě. Oba plakáty jsou nové.

Avengers: Infinity War završují bezprecedentní desetiletou cestu filmovým světem Marvelu. Na plátna přinesou ultimátní a tu nejvíc smrtící bitvu všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musejí být ochotni obětovat úplně všechno, aby se pokusili zastavit mocného Thanose, než jeho prudký útok, provázený ruinami a zkázou, ukončí celý vesmír. Režírují Anthony a Joe Russoovi, produkuje Kevin Feige. Scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely.

V hlavních rolích hrají Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Benicio Del Toro, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Anthony Mackie, Gwyneth Paltrow, Winston Duke, Letitia Wright, Jon Favreau, Danai Gurira, Sean Gunn, Terry Notary a mnozí další.

Datum premiéry je stanoveno v Česku a na Slovensku na 26. 4. 2018.

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Avengers 3: Thor dává v upoutávce dohromady nový tým | Fandíme filmu Avengers 3: Thor dává v upoutávce dohromady nový tým | Fandíme filmu Avengers 3: Thor dává v upoutávce dohromady nový tým | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest