Deadpool 2: Nový plakát s trojkou hrdinů a alternativní trailer

Deadpool 2: Nový plakát s trojkou hrdinů a alternativní trailer | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
Objevily se motion bannery a první odhady tržeb. Ryan Reynolds má být oficiálně spoluscenáristou filmu.

Deadpool 2 přišel s novým plakátem, na kterém pózují společně Deadpool (Ryan Reynolds), Domino (Zazie Beetz) a Cable (Josh Brolin). Objevil se také „nový“ trailer, který je variantou na dříve zveřejněný trailer, akorát s přidaným rekapitulačním úvodem. Co se dál objevilo? Podle několika různých filmových serverů Fox na oficiální stránku filmu vyvěsil informaci, že Ryan Reynolds definitivně patří mezi scenáristy filmu. Když si oficiální web otevřete v tuhle chvíli, tak se tam nic takového nedočtete. Vyvstává otázka, proč byl výpis opět upraven, nicméně o tom, že se Reynolds minimálně na tvorbě dialogů výrazně podílel, asi nikdo nepochybuje.

AKTUALIZACE: Reynoldsovo jméno je na oficiální website zpátky mezi scenáristy.

Objevily se také vůbec první předpovědi tržeb. Za první víkend má snímek dle časných odhadů utržit 100 milionů, což by bylo zhruba o 30 milionů míň než u jedničky. Ale je opravdu brzy, snímek dorazí až v druhé polovině května. Po trailerem najdete ještě nové motion bannery, které ukazují síly a slabiny jednotlivých hrdinů.

Po tom, co přežil téměř smrtící útok hovězího, se znetvořený šéfkuchař z jídelny (Wade Wilson) snaží splnit svůj sen a stát se nejsvůdnějším barmanem z Mayberry. Zároveň se pokouší vyrovnat se ztrátou chuti. Při hledání nového koření života (a stroje času) se musí porvat s nindži, yakuzou a smečkou sexuálně agresivní psů, zatímco cestuje kolem světa, aby pochopil hodnotu rodiny, přátelství a chuti. Nachází nový hlad po dobrodružství a vyslouží si vytoužený hrneček na kafe s nápisem „Nejlepší milovník světa“.

Jako Deadpool se vrací Ryan Reynolds, dále hrají Josh Brolin, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Stefan Kapacic, Leslie Uggama, Karan Soni, Zazie Beetz, Jack Kesy a Shioli Kutsuna. Režíruje David Leitch podle scénáře Rhetta Reese, Paula Wernicka a Drew Goddarda. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 17. 5. 2018.

Zdroje: Unstable Genius, CBM I, II, Screen Rant

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Deadpool 2: Nový plakát s trojkou hrdinů a alternativní trailer | Fandíme filmu Deadpool 2: Nový plakát s trojkou hrdinů a alternativní trailer | Fandíme filmu Deadpool 2: Nový plakát s trojkou hrdinů a alternativní trailer | Fandíme filmu Deadpool 2: Nový plakát s trojkou hrdinů a alternativní trailer | Fandíme filmu Deadpool 2: Nový plakát s trojkou hrdinů a alternativní trailer | Fandíme filmu Deadpool 2: Nový plakát s trojkou hrdinů a alternativní trailer | Fandíme filmu Deadpool 2: Nový plakát s trojkou hrdinů a alternativní trailer | Fandíme filmu Deadpool 2: Nový plakát s trojkou hrdinů a alternativní trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest