Fantastická čtyřka: Režisér se od ní distancoval

Fantastická čtyřka: Režisér se od ní distancoval | Fandíme filmu
20th Centur Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Josh Trank dává ruce pryč o propadáku, který natočil/nenatočil.

Dopoledne jsme pro vás měli příznivou pozitivní zprávu spojenou se scenáristou a režisérem Joshem Trankem: Po několika letech strávených v hollywoodském exilu začne kdysi nadějný filmař konečně točit svoji mafiánskou novinku Fonzo. Začínal s found footage Kronika, která se setkala s výraznou chválou. Na počáteční úspěch se však režisérovi nepodařilo navázat. Jeho restart Fantastické čtyřky provázela celá řada zákulisních potíží. Objevovaly se zprávy, že zdrojem problémů je sám Trank, který měl údajně být nespolehlivý, chovat se hrubě a dokonce být zodpovědný za poničení svého pronajatého bydlení. Stejně tak se šuškalo, že studio film totálně rozvrtalo, vyžádalo si celou řadu úprav, Tranka od projektu odstavilo a v závěru snímek dokončovalo bez jeho účasti. Sám režisér něco podobného několikrát veřejně naznačil.

Jak to bylo doopravdy, se asi hned tak nedozvíme, nicméně Trank následně přišel o možnost točit nové Star Wars a od roku 2015 až doteď měl pracovní přestávku. Nicméně co je zajímavé, Trank zřejmě dává od Fantastické čtyřky ruce zcela pryč. Na svém Twitteru má vypsanou svou filmografii a místo Fantastické čtyřky napsal pouze tečky. Viditelně to není film, pod kterým by chtěl být podepsaný, což je naprosto pochopitelné. Jestli se někdy dostanou na světlo světa podrobnosti o tom, co se skutečně tenkrát stalo, dáme vědět, historka to jistě bude více než zajímavá.

V galerii najdete screenshot Trankova profilu, který si režisér někdy v budoucnu určitě bude upravovat.

Fantastická čtyřka

08.07.2005 | USA, Německo
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Fantastická čtyřka: Režisér se od ní distancoval | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Režisér se od ní distancoval | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Režisér se od ní distancoval | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Režisér se od ní distancoval | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest