Pacific Rim: Plány na třetí díl tu jsou

Pacific Rim: Plány na třetí díl tu jsou | Fandíme filmu
Takhle to vidí režisér druhého dílu, který by chtěl Pacific Rim proměnit rovnou v celou ságu. A vrátil by se ve trojce hlavní hrdina z prvního filmu? 

V kinosálech se právě podruhé pustili do tvrdého střetu Jaegerové a Kaijuové v Pacific Rim: Povstání. Jestli bitva obřích robotů s přerostlými příšerami bude pokračovat i dál, se uvidí až podle zájmu diváků. Přesto myšlenka na Pacific Rim 3 není nová. Režisér prvního dílu Guillermo del Toro se dříve nechal slyšet, že trilogii by si klidně nechal líbit a přesně to samé se zamlouvá i Stevenu S. DeKnightovi, jenž se chopil Povstání a neváhal by zajít ještě mnohem dál:

„Nemohu zacházet do podrobností, ale mám velmi jasnou představu pro budoucnost. Když jsme pracovali na Povstání, neustále jsem si dělal poznámky o tom, co bych chtěl dát do dalšího filmu. Takže mám velmi, velmi hrubý nástin toho, co by v tom snímku mělo být. Plán je natočit třetí díl a na jeho konci rozšířit universum ve stylu Star Wars/Star Treku, kde by se větvilo mnoho různých příběhů. Hlavní a vedlejší dějové linky nebo samostatné filmy."

Co vy na to? Nechali byste si líbit v tomhle případě expandovaný vesmír? Nebo jsou tvůrcovy představy poněkud přehnané? V jednom z rozhovorů DeKnight dokonce zmínil, že kdyby o to studio Legendary stálo, tak by věděl, jak propojit svět Pacific Rim s Godzillou.

A ještě něco na závěr. DeKnight se také vyjádřil k hlavní postavě Railegha Becketa z prvního filmu, kterého si v pokračování z důvodů natáčení snímku Papillon nemohl znovu zahrát Charlie Hunnam. Jedna ze zvažovaných verzí byla taková, že hrdinu nechají zabít. Od toho nakonec upustili a schovali si postavu do závěru trilogie, kdyby chtěli povolat Hunnama zpět. Řekl bych, že to by určitě potěšilo nejednoho fanouška.

Zdroje: Cinemablend, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest