Kocour v botách: Trailer je tady

Kocour v botách: Trailer je tady | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Shrek odchází, Antonio Banderas přichází. A krásně mňouká.

Shrek začal jako jeden z nejsympatičtějších animovaných hrdinů vůbec. Bohužel, s postupem času svou pozitivní image pomalu rozmnělňoval pod nánosem dolarů a nakonec z něj zbyla jen otravná dojná kráva. A dojení zdaleka nekončí. Když už se nedočkáme dalších zlobřích dobrodružství (díky bohu), čeká nás alespoň spin-off s Kocourem v botách. V přípravě je už od premiéry druhého Shreka a původně měl jít rovnou na video. Nakonec ale někdo nahoře usoudil, že v kinech a ve 3D vydělá víc.

Děj se bude odehrávat ještě před událostmi ze Shreka 2, takže krom kocoura nečekejte žádné známé postavy. Naopak uvidíme řadu nováčků. Kocoura (Antonio Banderas) na jeho dobrodružstvích budou doprovázet proradná kočka Kitty Softpaws s hlasem Salmy Hayek a živé vajíčko Humpty Dumpty, které mluví Zach Galifianakis (momentálně ho můžete vidět v Pařbě v Bangkoku). Společně se trojka bude snažit ukrást husu, která snáší zlatá vejce. Tedy alespoň podle oficiální synopse, trailer se tváří podstatně epičtěji. Každopádně se při této příležitosti určitě dozvíme, jak se z Kocoura stal bájný rek a obávaný šermíř, kterého známe ze Shreka. Kromě zmiňované trojky ve filmu uslyšíme ještě třeba Billyho Boba Thorntona. Režii má na starosti Chris Miller, který má na kontě zatím jen Shreka třetího, který je všeobecně považován za nejslabší díl série. Scénáristé jsou pod filmem podepsáni na IMDB hned čtyři, což nikdy nevěstí nic dobrého. Brian Lynch dělal scénř pro animák Hop. David H. Steinberg sice pomáhal napsat druhé Prcičky, ale také se podílel na Prcičkách sedmých, což není dobrá vizitka (přečtěte si, co víme o Prci, prci 8). Tom Wheeler doposud dělal pouze na seriálech. A Jon Zack má na svědomí slaboučkého Shreka třetího.

Čerstvý trailer je pak klasická představovačka, kdy každá postava předvede pár hlášek, milovníci koček dostanou důvod k dojatému vzdychání a celé je to zabaléné do dobrodružného hávu šermířských příběhů. Přes Antonia Banderase se odkazuje na Zorra, přes populární hudební motiv na Piráty z Karibiku (recenze čtvrtého dílu). Dohromady trailer neurazí ani neoslní, pravděpodobně jako celý film. I když... Možná jste o tom ještě neslyšeli, ale zhruba od doby, kdy se chystal Megamind, zastává důležitou producentskou funkci v Dreamworks Animation Guillermo del Toro!  A podle všeho do připravovaných filmů částečně zasahuje. Za jeho vlády vznikl už zmiňovaný Megamind anebo Kung Fu Panda 2. Megamysl se poveld, Panda neurazila. Ale těžko říct, nakolik na tom má zásluhu del Toro a jak dalece se podílí právě na Kocourovi. Tipovat budeme moci 1. prosince, kdy jde film do kin. (Mimochodem Guillermo toho má v poslední době vůbec nějak hodně, jak se můžete dočíst v článku o Hellboyovi 3)

Dole nejdete ještě kompletní sadu plakátů a tady si můžete pustit první teaser.

 

Kocour v botách: Trailer

Galerie: 3

Kocour v botách: Trailer je tady | Fandíme filmu Kocour v botách: Trailer je tady | Fandíme filmu Kocour v botách: Trailer je tady | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest