Adrift: Katastrofický hurikán zastihne pár na otevřeném moři

Adrift: Katastrofický hurikán zastihne pár na otevřeném moři | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Shailene Woodley a Sam Claflin bojují o přežití v nerovné bitvě s matičkou přírodou.

Příběhy o přežití vždycky riskují, že sklouznou k melodramatu a budou pro smích. Adrift prozatím v prvním traileru působí jako správně drsná a inspirativní story, kde hrdinům nepůjde nefandit. Shailene Woodley po sérii Divergencí konečně zase dostala dobrou filmovou roli a společně se Samem Claflinem (Hunger Games, S láskou Rosie) hraje pár, který se náhodou seznámí a rozhodne se společně plachtit napříč Pacifikem. Zastihne je ale jeden z nejzuřivějších zaznamenaných hurikánů, a i když dvojice přežije řádění živlů, pořád na ni čekají kilometry širého moře v poničené kocábce. Děj vychází ze skutečných událostí.

Snímek natočil Baltasar Kormákur, který se po opěvování na Islandu vypravil do Hollywoodu, kde však několik let točil kriminální šeď. Teprve před třemi roky si trochu vylepšil reputaci katastrofickým Everestem, který měl svoje světlé momenty. Další bitvou s přírodou si snad pověst definitivně napraví. Už jek kvůli Shailene v hlavní roli mu to přejme. Datum české premiéry je stanovené na 14. 6., datum slovenské na 31. 5.

Galerie: 4

Adrift: Katastrofický hurikán zastihne pár na otevřeném moři | Fandíme filmu Adrift: Katastrofický hurikán zastihne pár na otevřeném moři | Fandíme filmu Adrift: Katastrofický hurikán zastihne pár na otevřeném moři | Fandíme filmu Adrift: Katastrofický hurikán zastihne pár na otevřeném moři | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest