The Perks of Being a Wallflower: Emma Watson dospívá

The Perks of Being a Wallflower: Emma Watson dospívá | Fandíme filmu
Hermiona a Percy Jackson v indie dramatu o dospívání. Podívejte se na první trailer.

Letní blockbusterová sezóna se pomalu dostává do plného proudu. Popcornovky si užíváme, ale kam poputují naše filmové oči po prázdninách? Máme pro vás jeden z mnoha tipů. A tím je indie film The Perks of Being a Wallflower, který se do kin dostane 20. září 2012. Snímek je adaptací novely z roku 1999. Knižní podobu napsal Stephen Chbosky, který se také stal scénaristou filmu a jako bonus se dostal i na pozici režiséra. Tento zdánlivý nováček má za sebou už jeden film z roku 1995, který ale upadl v zapomnění (The Four Corners of Nowhere). Do hlavních rolí obsadil již známé herce Emmu Watson (Harry Potter) a Logana Lermana (Percy Jackson).

O čem film pojednává? Charlie (Logan lerman) je pubescentní mladík, který řeší  stejné problémy jako většina dospívajících, kteří nastupují na střední školu. Plachost, neoblíbenost, svou sexualitu, drogy a alkohol. Díky převládající introverzi se uzavírá do popisování svého života prostřednictvím anonymních dopisů, které rozesílá neznámým lidem. Svůj první dopis odešle před nástupem na střední školu, kde se seznamuje s novými lidmi, Sam (Emma Watson) a Patrickem (Ezra Miller). Po nástupu na školu si najde také novou přítelkyni, ale tajně v srdci skrývá nevyjádřenou lásku k Sam. Dva nově nalezení přátele ho vezmou pod svá křídla a ukáži mu skutečný svět. Můžou rozeslané dopisy změnit povahu jeho přátelství, života a strasti?

Ač měl být film původně v ratingu R, tak se po uvážení producentů film dostal na přístupnost PG-13. Já osobně bych uvítal film s R ratingem, protože každý z nás si prošel pubertou a tak bych se rád ohlédl na tyto útrapy mládi z pohledu někoho jiného v co nejnaturalističtějším stylu. Trailer nám naznačuje pubertální jízdu v dramatické a zároveň romantické rovině. Mladí lidé určitě ocení právě probíhající etapu života a starší diváci nostalgický zavzpomínají na první lásky, první party apod. A jelikož je film už hotov, tak nám nezbývá než si počkat na další trailery a pak s chutí do kina.

 

The Perks of Being a Wallflower: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest