Sony chce vlastní svět - Propojí Venoma a Spider-Mana

Sony chce vlastní svět - Propojí Venoma a Spider-Mana | Fandíme filmu
Marvel má Avengers, Warner Justice League a Sony teď začíná pokukovat po vlastním multiverse. Navíc nejnovější klipy z Amazing Spider-Mana.

Jak už víme, Sony opět oživilo myšlenku natočit samostatný film s Venomem, jedním z nejslavnějších Spider-Manových protivníků. Studiu by se zamlouvalo, kdyby na filmu pracoval Josh Trank (režisér Kroniky), ale nic bližšího jsme o snímku až doposud nevěděli. Teď se producenti v rámci propagace Amazing Spider-Mana nechali slyšet, že příběh bude mít hodně silný vědecký, nebo lépe řečeno pseudovědecký, základ, s odkazem na momentálně probíhající skutečné výzkumy, jež se zabývají pavoučími vlákny, jejich umělou syntézou a uplatněním v běžném životě. Hrdinou bude dle očekávání Eddie Brock, reportér, který přijde na něco, co mělo zůstat utajeno, což ho dostane do značných potíží.

Co je ale nejzajímavější, producenti také uvedli, že by se Venomův příběh měl odehrávat ve stejném světě, jako Amazing Spider-Man! Což může znamenat jediné: Sony chce, aby se někdy v budoucnosti obě postavy setkaly. Jinak totiž k synchronizaci světů neexistuje jediný rozumný důvod. Celé je to samozřejmě tak trochu postavené na hlavu. Mnohem logičtější by byl opačný postup – představit Eddieho a Venoma ve Spider-Manovi a pak s nimi teprve natočit spin-off. Venomův zrod je přeci jen se Spider-Manem velice úzce spjatý a stvořit ho samostatně nejspíš nebude úplně jednoduché.

Na druhou stranu je pochopitelné, že Sony vidí ohromné peníze, které sdílený vesmír přináší Marvelu (podobně to cítí Warner, který obnovil snahy o natočení Justice League) a snaží se inspirovat. Jenže jakým způsobem vytvořit sdílený vesmír, když Sony z komiksových licencí vlastní pouze Spider-Mana a Ghost Ridera? Nejspíš podobným způsobem, jakým vzniká právě Venom – delegováním vedlejších postav ze Spider-Mana do samostatných filmů. Konkrétně si dokážu představit, že by vlastní sólovou šanci dostala třeba Černá kočka (Black Cat) nebo nějaká z alternativních verzí Spider-Mana, například Miles Morales – černošský mladík, který před nějakým časem po Parkerovi převzal kostým v Ultimátní komiksové řadě. Co na to říkáte vy? Má smysl se s omezeným počtem postav pokoušet rozehrávat nějaký propletený vesmír?

PS: Na závěr pro vás máme ještě tři nové TV Spoty a Featurette jež představuje vztah Gwen a Petera.

 

Amazing Spider-Man: TV Spoty a Featurette

 

Zdroj: Hollywood.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest