Green Lantern Corps. si vyhlédly režiséra

Green Lantern Corps. si vyhlédly režiséra | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
A mohl by jednu z hlavních rolí ztvárnit Tom Cruise?

O budoucnosti Green Lantern Corps. jsme mohli mít řadu pochybností. Warner překopal většinu svých budoucích plánů a také scenárista David S. Goyer nedávno mluvil o tom, že by film sice vzniknout měl, nicméně svět DC pod novým vedením prochází rekalibrací, a tak nikdo přesně neví, kdy se projekt dostane na řadu. Teď má That Hashtag Show nové podrobnosti. Podle jejich informací se studio začalo zajímat o režiséra Christophera McQuarrieho.

Toho můžete znát jako režiséra posledních dvou Mission: Impossible, popřípadě jako scenáristu Obvyklých podezřelých či Na hraně zítřka. Mission: Impossible – Fallout má premiéru letos v létě, takže pak by mohl mít režisér čas na další projekt. McQuarrie je známý také tím, že i ještě během natáčení chystané filmy uzpůsobuje obrazu svému, takže těžko říct, zda by ve snímku nakonec zůstalo něco z Goyerova scénáře. Na druhou stranu se dříve mluvilo o tom, že chce mít Warner ve filmu víc Lanternů najednou a jedním z nich má být stárnoucí Hal Jordan. Teoreticky by tak mohl McQuarrie do téhle role zlanařit svého tradičního parťáka, Toma Cruise, co říkáte?

PS: Mark Millar nedávno veřejně mluvil o tom, že je Green Lantern podle něj nezfilmovatelný, tak ať už se látky chopí kdokoliv, uvidíme, jak si s ní poradí.

Snímek má být zaměřený na celý sbor vesmírné policie známé jako Green Lantern Corps. nebo minimálně na několik jejích členů - jednoduše nepůjde film se samostatným hrdinou. Nějaký čas se počítalo s premiérou na rok 2020, ale tenhle termín není v tuhle chvíli jistý. Na scénáři se podílejí David S. Goyer, Justin Rhodes a Geoff Johns.

Zdroj: That Hashtag Show

Green Lantern Corps

24.07.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Green Lantern Corps. si vyhlédly režiséra | Fandíme filmu Green Lantern Corps. si vyhlédly režiséra | Fandíme filmu Green Lantern Corps. si vyhlédly režiséra | Fandíme filmu Green Lantern Corps. si vyhlédly režiséra | Fandíme filmu Green Lantern Corps. si vyhlédly režiséra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest