Justice League: Byl Zack Snyder už před rokem vyhozený?

Justice League: Byl Zack Snyder už před rokem vyhozený? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Nová zpráva tvrdí, že byl Zack Snyder z DC vyhozený, a že to bylo dlouho před jeho loňským oficiálním odstoupením od Justice League. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIACE: Zprávu potvrzuje také Collider. Podobné zvěsti přicházely během celého loňského roku a server vysvětluje, že se o nich nepsalo kvůli Snyderově osobní tragédii. Režisér filmu byl tak či tak vyměněný, to bylo prostě dané, a tak podle hollywoodských novinářů nebylo potřeba Zackovi sypat sůl do ran a bezprostředně po smrti jeho dítěte ještě veřejně rozmazávat jeho kariérní nesnáze. Collider dodává, že podle dvou různých separátních zdrojů byl Snyderův hrubý sestřih filmu (který vznikl před tím, než byl najatý scenárista Whedon, aby k filmu dopsal nový materiál, a potažmo tedy před tím, než měl být Snyder údajně vyhozený) "nekoukatelný".

Původní zpráva 12.2.: Because it’s also true that Snyder was dealing with a personal matter. It may not have been the reason he left Justice League, but no one wanted to pile on to a guy who had just lost a child. While the truth matters, the exact reason for Snyder’s departure wasn’t vital information because the outcome was still the same—he was off Justice League and Joss Whedon was brought on board.

Loni v květnu bylo oznámeno, že režisér Zack Snyder opouští Justice League. V březnu mu zemřela dcera, následně se snažil vrátit do sedla, ale nakonec se rozhodl trávit čas se svojí rodinou, projektu se vzdal a převzal jej Joss Whedon, který byl už předtím pověřený psaním přetáček. Tak zněla oficiální verze a tehdy studio uvádělo, že s režisérem kdykoliv rádo naváže další spolupráci. V červenci přišel server Mashable s informací, že Zack Snyder ani jeho žena, producentka Deborah Snyder, se už na žádném novém DC filmu podílet nebudou, a že je jejich vliv na projekty, se kterými už byli spjati (měli produkovat několik dalších snímků), byl maximálně umenšený.

Aktuálně redaktor Mashable Josh Dickey (psal také pro Variety, The Wrap nebo AP) zcela opouští prostředí filmové žurnalistiky, a tak si pustil pusu na špacír. Opíral se do praktik bývalých kolegů i konkurentů, ale nás zajímá především jeho zmínka o Snyderovi. Podle Dickeyho tvrzení dostal Zack Snyder zhruba před rokem v DC Films padáka, akorát to ve svém článku nemohl takhle naplno říct a musel tančit kolem horké kaše. Žádné další podrobnosti Dickey nepřidal a je pochopitelné, že pokud nemohl být tehdy otevřenější on, asi se v dohledné době nedočkáme nějakého zásadního doplnění ani od aktuálně aktivních novinářů.

Samozřejmě jde v tuhle chvíli o jedno nedoložitelné tvrzení, které však nicméně zapadá do obrazu problematické fáze, kterou si posledních několik let DC filmy procházely. Zájemci o zákulisní hollywoodskou politiku mohou jen doufat, že jednoho krásného dne vyjde pravda na povrch v kompletním rozsahu, protože tenhle příběh z továrny na sny je skutečně fascinující.

Zdroj: Josh L. Dickey

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Justice League: Byl Zack Snyder už před rokem vyhozený? | Fandíme filmu Justice League: Byl Zack Snyder už před rokem vyhozený? | Fandíme filmu Justice League: Byl Zack Snyder už před rokem vyhozený? | Fandíme filmu Justice League: Byl Zack Snyder už před rokem vyhozený? | Fandíme filmu Justice League: Byl Zack Snyder už před rokem vyhozený? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest