Justice League směřuje do rukou Zacka Snydera

Justice League směřuje do rukou Zacka Snydera | Fandíme filmu
Christopher Nolan se možná s Warnerem nedohodl, ale Zack Snyder je stále ve hře.

Ani ne před dvěma týdny vyšlo najevo, že jednání mezi Warnerem a Christopherem Nolanem nedopadla dobře (nebo podle některých možná vůbec neproběhla) a režisér Batmana nakonec Justice League opravdu produkovat nebude. Nicméně tenkrát nepadlo ani slovo o tom, že by se měla rušit i slibovaná účast Zacka Snydera, kterou teď potvrzují dva různé zdroje.

Nejprve Snyderovu účast nepřímo naznačil Ruben Fleischer, kterého se reportér zeptal zda by měl zájem natočit Justice League. Fleischer odpověděl, že by si superhrdinský velkofilm natočil moc rád, ale Justice League to nebude, protože „tu nakonec natočí Zack Snyder“. Fleischer samozřejmě mohl vyjadřovat pouze svůj osobní názor, nicméně na svém letošním filmu Gangster Squad spolupraocoval s Willem Beallem, jedním ze scenáristů Justice League, takže by o tom něco vědět mohl.

Fleischerova slova teď navíc podpořil magazín Empire, který udává, že pokud bude mít úspěch Muž z Oceli, Warner Justice League natočí a režii nabídne právě Snyderovi. A ono vlastně proč ne. Pokud se Man of Steel vážně povedl tak, jak se proslýchá, bude Snyder hezky rozjetý a s velkým týmem navíc už má své zkušenosti z Watchmenů, kde divákům představoval úplně neznámé hrdiny a také se mu to podařilo.  

Zdroje: JoBlo, ScreenCrush

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest