Red Notice: Hollywood se porval o projekt, který dá Rockovi obří výplatu

Red Notice: Hollywood se porval o projekt, který dá Rockovi obří výplatu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dwayne Johnson upevňuje své postavení největší filmové hvězdy současnosti. V žádaném projektu si zahraje agenta Interpolu na lovu mezinárodních zločinců.

Hollywood se nemůže nabažit Dwaynea Johnsona. The Rock připravil společně se svým tradičním spolupracovníkem, režisérem Rawsonem Marshallem Thurberem (Centrální inteligence, Mrakodrap) úhledný projektový balíček, o který se strhla mezi hollywoodskými studii nebývalá bitva. Do aukce se zapojily Netflix, Universal, Legendary, Warner, Paramount a Sony. Nakonec se podařilo zabodovat Universalu, který s akční hvězdou připravuje už zmiňovaný Mrakodrap nebo sérii Rychle a zběsile. Celá legrace má vyjít na 125-150 milionů dolarů, přičemž jen The Rock si má přijít na 20-25 milionů dolarů, což je enormní částka, kterou v dnešní době herci v prvních dílech série dostávají jen málokdy. Thurber si má přijít na zhruba 10 milionů.

A proč jsou všichni do projektu tak žhaví? Red Notice je nejvyšší stupeň ostražitosti Interpolu (celkem je jich osm) a týká se hledaných zločinců. Johnson má hrát člena mezinárodní policie, děj se má odehrávat po celé zeměkouli, příběh má být přitažlivý pro mezinárodní publikum a krom Johnsona se má ve filmu objevit ještě jedna hvězda. Důležité je, že v balíčku je pro Universal už od začátku připravená podrobně rozepsaná zápletka (v pondělí Thurber začne psát kompletní scénář), je připojený produkční tým a The Rock si speciálně pro tenhle projekt vyčistil rozvrh tak, aby se mohlo začít na jaře 2019 natáčet a už v roce 2020 mohl jít film jako velký blockbuster do kin. Podobně rychle se podařilo připravit i již zmiňovaný Mrakodrap.

Ten The Rock letos uvede do kin, stejně jako bláznivinu Rampage. Krom toho natáčí novou řadu seriálu Ballers, čeká jej Disneyho Jungle Cruise a spin-off Rychle a zběsile. Následně by se měl pustit také do pokračování Jumanji, takže jak sami vidíte, je po současně největší herecké hvězdě opravdu velká poptávka.

Zdroje: Deadline, THR

Galerie: 6

Red Notice: Hollywood se porval o projekt, který dá Rockovi obří výplatu | Fandíme filmu Red Notice: Hollywood se porval o projekt, který dá Rockovi obří výplatu | Fandíme filmu Red Notice: Hollywood se porval o projekt, který dá Rockovi obří výplatu | Fandíme filmu Red Notice: Hollywood se porval o projekt, který dá Rockovi obří výplatu | Fandíme filmu Red Notice: Hollywood se porval o projekt, který dá Rockovi obří výplatu | Fandíme filmu Red Notice: Hollywood se porval o projekt, který dá Rockovi obří výplatu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest