Rychle a zběsile: Třenice údajně urovnány

Rychle a zběsile: Třenice údajně urovnány | Fandíme filmu
Tyrese Gibson slibuje, že u se nebude handrkovat s The Rockem.

Jestli jste dosud nesledovali roztržku uvnitř hereckého ansámblu série Rychle a zběsile, tak si určitě pročtěte naše starší články. Je to slušná komedie. Podstatné je, že Tyrese Gibson veřejně útočil na Dwaynea Johnsona, protože se The Rock rozhodl natočit spin-off bez svých kolegů a pozdržel tak natáčení dalších regulérních dílů série. Gibson dokonce vyhrožoval, že sérii opustí, pokud se studio nezbaví The Rocka. Teď to vypadá, že mu konečně někdo promluvil do duše.

Gibson na Instagramu vzkázal, že si od srdce promluvil s jedním s Johnsonových obchodních partnerů, váží si toho a slibuje, že už se o Johnsonovi nebude veřejně vyjadřovat. Stále trvá na tom, že nikdy nebyl Rockovým hereckým parťákem, ale vždycky především otcem svojí dcery. Nicméně režisér Justin Lin je zpátky, a tak sérii opět zaplaví pocit skutečné #FastFamily.

Víme. Tak docela to smysl nedává, ale na to už jsme si u Tyrese zvykli. Zdá se však, že tím básník chtěl říci, že přestává s The Rockem válčit a pokorně přijme šek za další film, pokud na něj skutečně dojde. Nu, tak uvidíme, jak dlouho klid zbraní vydrží.

Zdroj: Tyrese Gibson

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest