Star Wars IX: Vrátí se mrtvý záporák?

Star Wars IX: Vrátí se mrtvý záporák? | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 3 obrázky
Star Wars IX také budou moci spoléhat na jednu stabilní jistotu.

Článek obsahuje spoilery ke Star Wars: Poslednímu z Jediů!

Jedním z vrcholných momentů Star Wars: Posledního z Jediů je scéna, ve které Kylo Ren (Adam Driver) přepůlí svého mistra, nejvyššího vůdce Snokea (Andy Serkis). Část diváků scénu přijala s nadšením, protože bořila očekávání a dala příběhu možnost vykročit úplně novým směrem. Druhá část byla zklamaná, že Snokea obestíral závoj tajemství a nic bližšího jsme se o něm nedozvěděli.

Během rozhovorů k Black Pantherovi se novináři Andyho Serkise přeptali, jak situaci vidí on. Podle herce jde z dramatického hlediska o vynikající moment a důležitou scénu, kterou vůbec nezpochybňuje. Zároveň ale rozumí tomu, že někteří fanoušci chtějí o postavě vědět víc. S žádným z režisérů zatím o Snokeovi nemluvil, nicméně Star Wars jsou Star Wars – mrtvé postavy se někdy vracejí. Takže kdo ví jak to se Snokem bude. Herec také řekl, že Snokeoovo pozadí zná, při natáčení The Force Awakens jej probíral s J.J. Abramsem. Tehdy měly podrobnosti o postavě zůstat utajené, ale jsme ve světě Star Wars, takže kdo ví, co se může stát, „aniž bych cokoliv prozrazoval“, doplnil Andy.

Zvlášť ta poslední poznámka budí pozornost. Ví herec víc? Dozvíme se snad o Snokeovi něco dalšího v knížkách nebo komiksech? A co vy na to? Zajímají vás podrobnosti o nejvyšším vůdci? Nebo vám vyhovuje způsob, jakým postava posloužila příběhu a víc o ní vědět nepotřebujete?

Jinak o budoucnosti Star Wars stále víme jen velmi málo, pouze jsme se nedávno dozvěděli, že příšery ve Star Wars: Epizodě IX bude mít na svědomí opět Neal Scanlan. A na závěr ještě ukázka Nealovy práce:

Zdroje: Omega Underground, Slashfilm, Screen Crush

Star Wars: Vzestup Skywalkera

20.12.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Star Wars IX: Vrátí se mrtvý záporák? | Fandíme filmu Star Wars IX: Vrátí se mrtvý záporák? | Fandíme filmu Star Wars IX: Vrátí se mrtvý záporák? | Fandíme filmu Star Wars IX: Vrátí se mrtvý záporák? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest