Annihilation: Nová upoutávka se soustředí na monstra a horor

Annihilation: Nová upoutávka se soustředí na monstra a horor | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Natalie Portman musí proniknout do nebezpečné bizarní zóny, kde neplatí žádná pravidla a vyzkoumat, co se děje, než zóna pohltí svět.

Je tady nejnovější featurette ke snímku Annihilation, nové sci-fi od Alexe Garlanda, režiséra komorní pecky Ex Machina a scenáristy filmů, jako jsou 28 dní poté, Sunshine, popřípadě Dredd. Snímek pojednává o týmu vědkyň pod vedením Natalie Portman, který se vydává do nebezpečné zóny, ve které se mění ekosystém takovým způsobem, že se v zasažené oblasti dějí opravdu nepředvídatelné a nebezpečné věci. Oblast se stále rozrůstá, navíc v ní zmizel hrdinčin manžel (Oscar Isaac), takže je něco v sázce na všech frontách. Featurette ukazuje děsivá nebezpečí fantasmagorické zóny, kde můžete potkat věci krásné, bizarní i smrtící. Tohle skutečně nebude žádná rutinní sci-fi, ale originální podívaná, jakých mnoho do roka není. Zvlášť s takovýmhle rozpočtem. Dočkat bychom se měli 12. 3. na Netflixu.

Snímek pojednává o týmu vědkyň, které se vypraví do Oblasti X, zvláštního místa na Zemi, které působí nesmírně mimozemsky. Do oblasti se vydalo už jedenáct expedic, žádná se však nevrátila. Tu dvanáctou vede psychiatrička v podání Natalie Portman, které v Oblasti X zmizel její manžel (Oscar Isaac). V dalších rolích se představí Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez nebo Tessa Thompson. Film režíruje Alex Garland (Ex Machina) a je inspirován stejnojmennou knihou Jeffa VanderMeera. Premiéra je stanovena na 22. 2. 2018. 

Galerie: 3

Annihilation: Nová upoutávka se soustředí na monstra a horor | Fandíme filmu Annihilation: Nová upoutávka se soustředí na monstra a horor | Fandíme filmu Annihilation: Nová upoutávka se soustředí na monstra a horor | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest