Jumanji: Další pokračování se chystá na rok 2019

Jumanji: Další pokračování se chystá na rok 2019 | Fandíme filmu
Columbia Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jumanji si chce znovu vyšlápnout na Star Wars.

Z Jumanji: Vítejte v džungli se stal až nečekaný hit. Veskrze příjemná a zábavná dobrodružná komedie se vyšplhala v celosvětových pokladnách prozatím na 770 milionů dolarů a ve výšlapu ještě nekončí. Film beze vší pochybnosti pronikne do elitní desítky nejvýdělečnějších snímků roku 2017. Nikoho tedy nepřekvapí, že se začíná mluvit o pokračování. Šéf Sony, Tom Rothman, prozradil, že doufá, že sequel bude připravený ke zveřejnění kolem Vánoc 2019. To by znamenalo, že by snímek šel do přímého souboje se Star Wars: Epizodou IX, která bude uvedena 20.12. To na první pohled může působit jako šílenství, jenže už Jumanji: Vítejte v džungli bojovalo o diváckou pozornost s Hvězdnými válkami a dopadlo to dobře, takže proč by se to nemohlo povést i za dva roky.

Zajímavé bude sledovat, zda se dočkáme jen obyčejného pokračování bez nápadu, nebo si tvůrci opět budou nějak hrát s celkovým konceptem. Celá hra by se mohla opět transformovat a snímek by se mohl vydat zcela novým směrem. Nebo se také může navazovat na aktuální události. Ale jakým způsobem? Kdyby byli v Sony hodně odvážní, tak by mohli komplet vyměnit ústřední obsazení a středoškolští hrdinové by se mohli transformovat do nějakých úplně nových avatarů - do úplně nových hollywoodských hvězd. Něco mi ale říká, že studio nebude chtít aktuální hvězdné čtyřky zbavit. Mohly by se do ní tedy transformovat úplně jiní teenageři (tím bychom ale přišli o kontinuitu a o vývoj postav) nebo by si alespoň mohli hrdinové mezi sebou jednotlivé avatary proházet. Čtyři herci by tak každý dostal možnost, hrát napodruhé úplně jiné charaktery, aniž bychom přišli o funkční interpersonální dynamiku a kontinuitu. Z toho by těžila především komediální stránka, ale teoreticky by to mohlo dát hrdinům další prostor k růstu. Pak už nezbývá, než je vhodně doplnit nějakým nováčkem (třeba naopak tentokrát nějakého dospělého nacpat do dětského avatara) a hra může začít.

Zdroj: Slashfilm

Jumanji: Vítejte v džungli!

11.12.2017 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 6

Jumanji: Další pokračování se chystá na rok 2019 | Fandíme filmu Jumanji: Další pokračování se chystá na rok 2019 | Fandíme filmu Jumanji: Další pokračování se chystá na rok 2019 | Fandíme filmu Jumanji: Další pokračování se chystá na rok 2019 | Fandíme filmu Jumanji: Další pokračování se chystá na rok 2019 | Fandíme filmu Jumanji: Další pokračování se chystá na rok 2019 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest