Ant-Man: S trojkou se počítá

Ant-Man: S trojkou se počítá | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
K tomu režisér Peyton Reed promluvil o klíčových postavách z chystané dvojky - Co asi tak s člověkem udělá, když stráví 30 let v kvantové říši.

Michael Pena propaguje válečný snímek 12 Strong a při té příležitosti se jej novináři přeptali také na Marvel. Kromě několika zdvořilostních blábolů na téma, zda by se nechtěl v rámci Marvel Universe setkat i se svým kolegou Chrisem Hemsworthem, ale padla i jedna zajímavá informace.

Reportér IGN se jej zeptal, jestli s Hemsworthem někdy přišla řeč na MCU. Herec odpověděl následující:

„První den jsme o tom mluvili. Marvel Universe je takový speciální klub. Zatím nevím, jestli se objevím ve třetím filmu. Zatím opravdu nevím. Ale je super zanechat na Marvel Universe vliv. Je to opravdu bezva parta a super studio“.

Co je na hercově odpovědi podstatné? Ano, zmiňovaný třetí Ant-Man. Jasně, herec možná o budoucnosti neví zkrátka a dobře vůbec nic a nebo naopak můžete namítat, že Ant-Man 3 přece musí přijít, když se trojky dočkávají i všechny ostatní série. Ale stejně tak je možné, že Pena něco konkrétního zaslechl a máme tak první potvrzení, že se s pokračováním Ant-Mana počítá i do budoucna.

Co dalšího se kolem Ant-Mana v poslední době odehrálo? Režisér Peyton Reed se rozpovídal o postavách Ant-Man & The Wasp. Pro Scotta Langa (Paul Rudd) bude důležitá jedna věc: Co řeknou Hank Pym (Michael Douglas) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) na to, že ukázal během Civil War technologii Ant-Mana celému světu? Na tom se scenáristé hodně vyřádili. A filmaři si také hodně hráli s Ant-Manovou velikostí a obecně s měřítkem. Reeda hodně baví Giant-Man.

Pro Hanka Pyma jsou také klíčové události Civil War a to, jak se Scott následně zachoval. Zároveň ale byla znovuobnoven Pymův zájem o Kvantovou říši a jeho pátrání po jeho ztracené ženě Janet. Třeba je „tam dole“ pořád ještě naživu. Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) je klíčovou postavou příběhu. Kdyby někdo skutečně přežil přes třicet let v kvantové říši, určitě by to na něj mělo vliv. Co by například takový člověk jedl?….A Hope Van Dyne? Ta má velký „coming out“ jako superhrdinka. Podobně jako Scott se zmenšuje, ale ještě navíc létá a její bojový styl se od toho Ant-Manova hodně liší.

Do galerie přidáváme ještě nejnovější promo obrázek s Ant-Manem a Wasp.

V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd jako Scott Lang, Evangeline Lilly jako Hope van Dyne, Michael Douglas jako Hank Pym, Judy Greer jako Maggie, Bobby Cannavale jako Paxton, Michael Peña jako Luis, David Dastmalchian jako Kurt a T.I. jako Dave. Nově je doplňují Michelle Pfeiffer jako Hope van Dyne, Laurence Fishburne jako Goliath, Walton Goggins jako Sonny Burch, Randall Park jako Jimmy Woo a Hannah John-Kamen jako Ghost. Režíruje Peyton Reed, scénář připravují společně s režisérem Paul Rudd, Adam McKay, Andrew Barrer a Gabriel Ferrari, kteří se všichni podíleli na scénáři k prvnímu filmu. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. 7. 2018. 

Zdroje: CBM, Empire, IGN

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Ant-Man: S trojkou se počítá | Fandíme filmu Ant-Man: S trojkou se počítá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest