Justice League: Blu-ray nabídne vystřižený materiál a další bonusy

Justice League: Blu-ray nabídne vystřižený materiál a další bonusy | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Trailer na Blu-ray nabízí první ochutnávku z dosud neviděné scény.

13. 3. vychází v USA na Blu-ray Justice League (u nás by se podle dostupných informací měla objevit 21. 3.). Některé dřívější zprávy hovořily o tom, že bychom se mohly dočkat prodlouženého sestřihu filmu, oficiální popis disku ničemu takovému nicméně nenasvědčuje. Disk podle všeho dokonce nabídne jen jednu jedinou vystřiženou scénu, nazvanou „Návrat Supermana“. Tu zřejmě můžeme krátce zahlédnout v Blu-ray traileru, který najdete na konci novinky. Ve scéně Suerman vstupuje do Pevnosti osamění. Co dál fanoušky na disku čeká?

Film vychází ve variantách 2D, 3D a 4K Ultra HD. (U nás bude dostupný s českým dabingem). Bonusová výbava je následující: Road to Justice – Komiksový tvůrci se ohlížejí za 50 lety Justice League, od komiksů, přes animované filmy, až po ten hraný. Heart of Justice – filmaři a herci sdílejí svůj obdiv pro srdce, duši a mysl Justice League – ikonickou trojici Supermana, Wonder Woman a Batmana. Technologie Justice League – Databáze technologických tajemství Batmana či Cyborga. Justice League: The New Heroes – Společně s Rayem Fisherem poznejte čerstvé členy Justice League – Aquamana, Flashe a Cyborga. Steppenwolf the Conqueror – Ciarán Hinds a filmaři odhalují příběh dávného nepřítele a největšího protivníka Justice League. Scene Studies: Revisiting the Amazons, Wonder Woman’s Rescue, Heroes Park, The Tunnel Battle – bližší pohled na natáčení jedněch z vizuálně nejnabitějších akčních sekvencí. Suit Up: The Look of Justice League – Návrhář Michael Wilkinson se zaměřil na kostýmy hrdinů.

Je otázkou, zda větší množství vystřižených scén schovává Warner na nějaké pozdější vydání filmu nebo je jednoduše nikdy neuvidíme. Zajímavé bude také to, jestli na Blu-ray jakkoliv promluví Zack Snyder nebo Joss Whedon. Z popisku disku to zřejmé není a Whedon o filmu zatím neřekl prakticky nic. Jakýkoliv jeho náhled na Justice League by byl zajímavý.

Nedávno se na internetu také objevila zpráva, že dublér Bena Afflecka tvrdí, že sestřih Zacka Snydera existuje. Richard Cetrone nicméně později uvedl, že se jedná o podvrh. Ve starším článku jsme vysvětlili, proč žádný sestřih Zacka Snydera nikdy nebyl a ani nebude.

Wonder Woman musí znovu ukázat své schopnosti zapálené válečnice. Vystaveni velkému nepříteli, spojí síly s Batmanem, aby dali dohromady skupinu nadlidí, co se má postavit nově probuzené hrozbě. Zformují bezprecedentní ligu hrdinů a vydávají se zachránit planetu před útokem katastrofických rozměrů.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Jako režiséři se vystřídali Zack Snyder a Joss Whedon, scénář postupně připravovali Chris Terrio a Joss Whedon.

Zdroje: BOF, DC Films Universe

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Justice League: Blu-ray nabídne vystřižený materiál a další bonusy | Fandíme filmu Justice League: Blu-ray nabídne vystřižený materiál a další bonusy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest