Justice League: Batman nabírá bojovníky v novém spotu

Justice League: Batman nabírá bojovníky v novém spotu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A Zack Snyder odhaluje, jak si naplánoval snovou sekvenci z traileru.

Justice League o víkendu odhalila finální trailer, tím ale ani zdaleka s videopropagací neskončila. Jen chvíli po traileru pro kina se objevil další pro Instagram, s další porcí nových záběrů. A ty můžete hledat i v dnešním TV spotu, ve kterém se Bruce Wayne (Ben Affleck) snaží dát dohromady tým válečníků, kteří se postaví blížícímu se zlu. K upoutávce přidáváme ještě storyboard od režiséra Zacka Snydera, kde můžete vidět, jak si původní režisér filmu rozplánoval scénu z nedělního traileru, ve kterém Lois Lane (Amy Adams) sní o Clarkovi (Henry Cavill).

Wonder Woman musí znovu ukázat své schopnosti zapálené válečnice. Vystaveni velkému nepříteli, spojí síly s Batmanem, aby dali dohromady skupinu nadlidí, co se má postavit nově probuzené hrozbě. Zformují bezprecedentní ligu hrdinů a vydávají se zachránit planetu před útokem katastrofických rozměrů.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Jako režiséři se vystřídali Zack Snyder a Joss Whedon, scénář postupně připravovali Chris Terrio a Joss Whedon. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Zdroje: CBM

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Justice League: Batman nabírá bojovníky v novém spotu | Fandíme filmu Justice League: Batman nabírá bojovníky v novém spotu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest