Ant-Man & The Wasp: Romantická komedie, která všechno změní

Ant-Man & The Wasp: Romantická komedie, která všechno změní | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Ant-Man 2 má hrát důležitou roli ve velkých změnách ve světě Marvelu.

Na ruské filmové akci Kinorynok zazněla podle serveru Kinometro informace, že Ant-Man and The Wasp bude první romantická komedie filmového světa Marvelu. Leckoho takové tvrzení může překvapit, nicméně neuvěřitelné v žádném případě není. Marvel si s žánry hraje rád a zároveň se jimi často inspiruje poměrně okrajově. Už první Ant-Man na komediální stránku kladl silnější důraz, než většina ostatních marvelovek a špičkovali se v něm Scott Lang (Paul Rudd) a Hope van Dyne (Evangeline Lilly). Ve druhém filmu navíc přibude partnerka i pro Hanka Pyma (Michael Douglas) – ukáže se Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer). Prvky romantické komedie se tedy při vyprávění příběhu naprosto klidně mohou objevit.

Jestli chcete, můžete si Janet prohlédnout dole v galerii na fotkách z natáčení, ale obsahují potenciální spoilery, tak to zvažte. Natáčení jinak 20. listopadu definitivně skončilo, jak oznámil přímo režisér Peyton Reed. Trvalo tři měsíce.

Snímek bude uvedený v červnu 2018, tedy mezi Avengers: Infinity War a Avengers 4. Všichni jsme zvědaví, zda půjde jen o poklidné nadechnutí mezi dvěma velkofilmy nebo snímek do „hlavních“ událostí nějak zásadně přispěje. Evangeline Lilly nedávno řekla, že hrdinové budou v Ant-Man & The Wasp hodně experimentovat s bezpečným cestování do a z kvantové roviny. V prvním filmu se z ní dostal Scott Lang, takže proč ne někdo další – například léta ztracená Janet Van Dyne. To podle Lilly otevírá dveře do celého nového multi-versa, do kterého jde vstoupit a hrát si v něm. Že by Ant-Man dvojka do širších souvislostí zapadal právě tímhle způsobem? Lilly dále doplnila že Avengers 4 budou znamenat zásadní změnu v celém světě Marvelu (o tom se ostatně nedávno rozpovídali šéfové Disneyho a Marvelu) a snímek Ant-Man and the Wasp v tom podle ní bude hrát důležitou roli.

Na závěr jedno dobročinné video:

V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd jako Scott Lang, Evangeline Lilly jako Hope van Dyne, Michael Douglas jako Hank Pym, Judy Greer jako Maggie, Bobby Cannavale jako Paxton, Michael Peña jako Luis, David Dastmalchian jako Kurt a T.I. jako Dave. Nově je doplňují Michelle Pfeiffer jako Hope van Dyne, Laurence Fishburne jako Goliath, Walton Goggins jako Sonny Burch, Randall Park jako Jimmy Woo a Hannah John-Kamen jako Ghost. Režíruje Peyton Reed, scénář připravují společně s režisérem Paul Rudd, Adam McKay, Andrew Barrer a Gabriel Ferrari, kteří se všichni podíleli na scénáři k prvnímu filmu. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. 7. 2018. 

Zdroje: Kinometro, Vanity Fair, Peyton Reed, Daily Mail

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Ant-Man & The Wasp: Romantická komedie, která všechno změní | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Romantická komedie, která všechno změní | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Romantická komedie, která všechno změní | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Romantická komedie, která všechno změní | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest