Lindsay Lohan chce hrát Batgirl

Lindsay Lohan chce hrát Batgirl | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Vyhaslá hvězda o sobě dává vědět.

Čas od času herci zkoušejí v Hollywoodu lobovat za práci. Podněcují fanoušky, aby se za ně přimlouvali, aby je pomohli vyjádřením svého zájmu na sociálních sítích protlačit do nějakého projektu. Málokdy tahle strategie skutečně funguje, ale víte jak to je, zkoušet se to prostě musí. Některé příběhy působí sympaticky, jiné směšně, ten aktuální především...překvapil.

O podporu fanoušky požádala Lindsay Lohan, která by zjevně chtěla hrát ústřední roli v chystaném snímku Batgirl, jenž natočí Joss Whedon. Kdyby s podobnou žádostí přišla někdy před deseti lety, tak by ji možná Joss vzal v potaz, ale dnes? Ve filmech jako Mezi námi děvčaty či Protivný sprostý holky projevila Lohan talent a charisma skutečné filmové hvězdy. Mohla před sebou mít obrovskou budoucnost.

S kariérou v šoubyznysu však začínala už ve třech letech a podobně jako řadě jiných dětských hvězd se jí slávu nepodařilo unést. Přišly skandály, soudy, potíže s návykovými látkami, neprofesionální chování při natáčení. Velkým nadějím byl konec a v dnešní době zůstává z kdysi nadějné herečky jen stín. Na druhou stranu, Hollywood už zažil nejeden příběh velkého comebacku, takže proč by to nemohlo vyjít i s Lindsay. Pak už by otázkou zůstávalo pouze to, jestli produkce do role nebude chtít mladší herečku (Lohan bylo loni 31).

Co vy na to? Chtěli byste vidět návrat Lindsay Lohan do formy? A chtěli byste jej vidět právě v tomhle filmu? Podrobnosti o hereččině pádu najdete ve starším článku.

Zdroj: Lindsay Lohan

Galerie: 4

Lindsay Lohan chce hrát Batgirl | Fandíme filmu Lindsay Lohan chce hrát Batgirl | Fandíme filmu Lindsay Lohan chce hrát Batgirl | Fandíme filmu Lindsay Lohan chce hrát Batgirl | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest