Padesát odstínů svobody: I další trailer slibuje brzké vyvrcholení

Padesát odstínů svobody: I další trailer slibuje brzké vyvrcholení | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Sex, prachy a násilné stíny minulosti. Tohle si prostě nemůžeme nechat ujít...anebo můžeme?

Premiéra Padesáti odstínů svobody se nezadržitelně blíží. Závěr skandalizované trilogie už po dvou předchozích dílech působí skutečně krotce, a to přes to, že krom erotiky a luxusu hrají klíčovou roli tentokrát i kriminální podtóny. Když všechny ingredience nasypete do společného mixéru, skoro to v té vší pozlátkové naleštěnosti působí, jako nějaká levnější alternativa k Jamesi Bondovi, jen se zaměřením na ženského diváka (pokud bychom se tedy uchýlili k téhle laciné stereotypizaci). Přesně v tomhle duchu se nese i nejnovější trailer, schválně podívejte:

Když Ana Steelová potká podnikatele Christiana Greye, jejich jiskřivá a smyslná aféra nezvratně poznamená životy jich obou. Ana od počátku věděla, že milovat Greye nebude snadné a společný život přinese problémy, které ani jeden z nich nepředvídal. Any se musí naučit sdílet Greyův opulentní životní styl, aniž by přitom obětovala svoji bezúhonnost a nezávislost. Grey naopak musí překonat svoji posedlost Anu ovládat a zaplašit noční můry, které ho stále sužují. Když jsou konečně spolu, spojuje je láska, vášeň, důvěrnost a leží před nimi svět nekonečných možností.

Režíroval James Foley, podle scénáře Nialla Leonarda a knižní předlohy E.L. James. V hlavních rolích hrají Jamie Dornan, Dakota Johnson, Luke Grimes, Rita Ora, Tyler Hoechlin, Max Martini či Fay Masterson. Datum premiéry v Česku a na Slovensku je stanovené na 8. 2. 2018.

Galerie: 4

Padesát odstínů svobody: I další trailer slibuje brzké vyvrcholení | Fandíme filmu Padesát odstínů svobody: I další trailer slibuje brzké vyvrcholení | Fandíme filmu Padesát odstínů svobody: I další trailer slibuje brzké vyvrcholení | Fandíme filmu Padesát odstínů svobody: I další trailer slibuje brzké vyvrcholení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest