Changeland: Vrátí se Macaulay Culkin do záře reflektorů?

Changeland: Vrátí se Macaulay Culkin do záře reflektorů? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Tato malá produkce se možná ani nepodívá do kin, avšak člověk dnes Macaulayho Culkina často nevidí. A tuplovaně ne v jiné, než okrajové roli.

Macaulay Culkin, dětská hvězda z filmů Sám Doma, se ve filmové branži spíš jen tak potlouká a jeho jméno v médiích dlouhá léta značilo ne zrovna příjemné čtení. Výjimkou a snad i vyhlídkou na změnu je poslední období, když od něj dva roky zpátky přišla sice krapet děsivá scénka, která však i přes své psychotické vzezření, působila jako nadsazená sebeparodie, na kterou neváhal v podobném duchu reagovat jeden z jeho „kevinovských“ kolegů. A ani nestihlo přetéct mnoho vody a dnes tu máme zprávu o postprodukci filmu Changeland, který spojil Culkina s pár dobrými přáteli nad seriózní filmařinou.

Jedním z těch přátel je Seth Green (série Austin Powers). Ve filmu o dvou odcizených kamarádech, kteří se potkají na návštěvě Thajska, aby zjistili, že k nalezení účelu a smyslu života neexistuje žádná příručka, hraje, napsal ho a navíc i režíroval. Za jeho aktivní kariéru se, na poli hraných filmů, jedná o jeho vůbec první režisérský zářez. Dva muže ze zveřejněné synopse hrají Green a Breckin Meyer (Miliónový závod). Podstata Culkinovi role, stejně jako jiné podrobnosti o filmu, je držena pod pokličkou, ale vypadá to na stěžejní úlohu. V dalších rolích se ukáží třeba Randy Orton, hvězda wrestlingového ringu, Brenda Song (Sociální síť), nebo Clare Grant.

Režisér svůj film vypíchnul hlavně ve směru k exotickým natáčecím lokacím, když prohlásil, že Changelnad, jako jeden z prvních filmů využívá nové výhody, které filmařům Thajsko nabízí. Těšilo ho také to, že může pracovat s některými ze svých nejbližších přátel. Datum vydání nebylo zveřejněno, postprodukční práce značí dohlednou dobu. Film by se měl nést v komediálním duchu, což koresponduje s profilem Greenovy dosavadní tvorby. V případě dobrého přijetí uvidíme, kam nasměruje kroky Macauleyho Culkina a zda posune režii Setha Greena k filmům většího měřítka. Pro případ, že zmíněná Culkinova alternativní scénka bez povšimnutí proplula kolem vás, přikládáme ji níže. V galerii je pak dvojice fotek, které aktéři filmu v průběhu natáčení zveřejnili na Twitteru.

Zdroje: Variety, Twitter I, II

Galerie: 5

Changeland: Vrátí se Macaulay Culkin do záře reflektorů? | Fandíme filmu Changeland: Vrátí se Macaulay Culkin do záře reflektorů? | Fandíme filmu Changeland: Vrátí se Macaulay Culkin do záře reflektorů? | Fandíme filmu Changeland: Vrátí se Macaulay Culkin do záře reflektorů? | Fandíme filmu Changeland: Vrátí se Macaulay Culkin do záře reflektorů? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest