Addamsova rodina: Kdy dorazí a kdo postavám propůjčí hlas?

Addamsova rodina: Kdy dorazí a kdo postavám propůjčí hlas? | Fandíme filmu
Už nějakou dobu se ví, že Addamsovic klan opět povstane v chystaném animáku. Z hlubin jejich sídla teď začínají přicházet první podrobnosti. 

Všichni jsme si už museli zvyknout (když ne smířit se s tím), že filmové značky jsou v současnosti jak módní oblečení. Různé trendy jsou nám s přestávkami předkládány pořád dokola. Addamsova rodina si svůj návrat na výsluní naplánovala o dva roky a jak jinak, než na období halloweenu. Přesněji 11. 11. 2019. Jak jsme vás již obeznámili dříve, ve stínech režie stojí Conrad Vernon (Shrek 2, Buchty a klobásy) a scénář se odráží od komiksů, ze kterých záhrobně působící rodinka původně vzešla. Celá věc pak vzniká za spolupráce studií MGM a Cinesite (to se podílelo na efektech například v Kingsmenech, Fantastických zvířatech, v řadě marvelovských filmů a v mnoha dalších velkofilmech. V kategorii animáků pak stojí za letošní The Star). Obrazová stránka nových Addamsových by tím pádem snad utrpět nemusela.

Řešení hlasů postav prozatím začalo od hlavy rodiny. Pro roli Gomeze probíhají rozmluvy s Oscarem Isaacem. U dalších postav je prozatím ticho, ale jestli v podobném duchu budou probíhat i další jednání, mohla by morbidní rodinka mít co nevidět zajímavý seznam dabérů. To by snímku dodalo kredit ještě nad rámec popularity samotné značky. Je však na místě říct, že kvalitu nedělá obsazení a nedělají ji ani zkušenosti na poli digitálních triků a animace. Zda se comeback povede (budiž mu přáno), nejde předpovědět, studia můžou pracovat jen se zvídavostí publika. Vytahování někdejších hitů to má s úspěchem vždy půl na půl, avšak minimálně sázka na animovanou  formu může být plus. 

Zdroje: Deadline, TrackingBoard

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest