Ant-Man & The Wasp: Nové fotky Wasp a natáčení akční scény

Ant-Man & The Wasp: Nové fotky Wasp a natáčení akční scény | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Evangeline Lilly v kompletním kostýmu a potenciální záporák v podání Waltona Gogginse jsou na place.

Natáčení marvelovky Ant-Man & The Wasp pokračuje v americké Atlantě. A zatímco posledně byli na fotkách hrdinové v civilu, teď se v košili prezentuje jen Sonny Burch, v podání Waltona Gogginse, který je novým ředitelem Cross Technologies z prvního filmu. Potenciálně se tedy jedná o dalšího záporáka, i když tentokrát by to zřejmě byl pouze padouch úřednické povahy, hlavním padouchem by měl být Goliath (Laurence Fishburne). Daleko zajímavější jsou ale samozřejmě fotky Evangeline Lilly! Ta už dříve sdílela fotku s kostýmem Wasp, ale tenkrát to bylo ještě bez helmy, zatímco teď se hrdinka ukázala už i s ní. A na zádech můžeme vidět složená křidélka. Přiložené video pak ukazuje natáčení nějaké akční scény, kde zřejmě jedna z postav odhodí automobil.

Po událostech Captain America: Civil War, se Scott Lang pere se svými rozhodnutími jako superhrdina i jako otec. Když se snaží vybalancovat svůj rodinný život se svými povinnostmi jako Ant-Man, Hope van Dyne a Hank Pym přijdou s novou důležitou misí. Scott musí zase jednou obléknout svůj oblek a naučit se bojovat bok po boku s The Wasp jako tým a odkrýt tajemství z jejich minulosti.

V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd jako Scott Lang, Evangeline Lilly jako Hope van Dyne, Michael Douglas jako Hank Pym, Judy Greer jako Maggie, Bobby Cannavale jako Paxton, Michael Peña jako Luis, David Dastmalchian jako Kurt a T.I. jako Dave. Nově je doplňují Michelle Pfeiffer jako Hope van Dyne, Laurence Fishburne jako Goliath, Walton Goggins jako Sonny Burch, Randall Park jako Jimmy Woo a Hannah John-Kamen jako Ghost. Režíruje Peyton Reed, scénář připravují společně s režisérem Paul Rudd, Adam McKay, Andrew Barrer a Gabriel Ferrari, kteří se všichni podíleli na scénáři k prvnímu filmu. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5.7. 2018. 

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Ant-Man & The Wasp: Nové fotky Wasp a natáčení akční scény | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Nové fotky Wasp a natáčení akční scény | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Nové fotky Wasp a natáčení akční scény | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Nové fotky Wasp a natáčení akční scény | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest