Mission Impossible 5: Vrátí se stará parta?

Mission Impossible 5: Vrátí se stará parta? | Fandíme filmu
Dnes je den Toma Cruise. Kromě Sedmi statečných nebo Top Gunu 2 na něj samozřejmě v budoucnu čeká i pátá nesplnitelná mise.

V dnešním souhrnném článku o budoucích projektech Toma Cruise jsme malinko pozapomněli na jeho projekt nejočekávanější, Mission Impossible 5. Čtyřka utržila (pro sérii i Cruise rekordních) 693 milionů dolarů, a tak produkční společnost Skydance neváhala s ohlášením dalšího dílu ani minutu a holedbala se pětkou už loni v prosinci.

Původně se sice hovořilo o tom, že čtyřka by měla být posledním dílem s Tomem Cruisem v hlavní roli, s tím, že by agent Ethan Hunt buď částečně nebo úplně předal pochodeň další generaci, tedy agentu Brandtovi (Jeremy Renner), ale tenhle plán je teď nejspíš mimo hru. Simon Pegg (představitel Benjiho) se nechal slyšet, že Cruise natáčení tak bavilo, že si uvědomil, jak moc má sérii rád a rozhodně by se k ní chtěl ještě vrátit. Sám Pegg by si svou roli zopakoval také moc rád.

Kdo se nejspíš nevrátí, je režisér Brad Bird. Ten se sice nechal slyšet, že pokud by dostal k přečtení scénář, asi by se na něj podíval, ale domnívá se, že sérii svědčí, že každý díl natočil někdo jiný a ten trend podle něj bude pokračovat. Nicméně jistá je jedna věc: Ať už pátý díl bude točit kdokoliv, dočkáme se ho až po Top Gun 2, který je pro Skydance prioritou. Kdy ovšem uvidíme Top Gun 2, to zatím netuší nikdo, takže bych spíš tipoval, že se Tom k Mission Impossible vrátí teprve tehdy, pokud opět přijde nějaké neúspěšné období.

Zdroje: Crave Online, Movie Hole, THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest