Rychle a zběsile spin-off: Má The Rock podepsáno?

Rychle a zběsile spin-off: Má The Rock podepsáno? | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Tyrese Gibson přesvědčuje Rocka, ať nechá spin-off na pokoji. Čeká celou sérii rozvrat?

Budoucnost série Rychle a zběsile asi ještě bude zajímavá. Oficiálně bychom se měli dočkat devítky 18. 4. 2019 a desítky 1. 4. 2021. Zatím však nemáme žádné informace o tom, že by se na budoucích filmech jakkoliv pracovalo. Tedy až na neurčitou poznámku hlavní hvězdy a producenta Vina Diesela, který na svém Facebooku před týdnem napsal „cesta k Fast 9 začala“. Jenže ta cesta možná nebude vůbec jednoduchá.

Společně se čtvrtým dílem, který zkusil po různých nepřímých sequelech dát dohromady větší množství postav, se podařilo prakticky mrtvou sérii resuscitovat. V pětce byl k celému konceptu doplněný Dwayne Johnson a pevně se ustálil model, kdy závodění přestalo hrát prim a z celé série se stala hodně nadsazená bondovka, kterou si oblíbili jak diváci, tak recenzenti. Také se začalo plánovat na delší úseky dopředu. To však vzalo za své se smrtí Paula Walkera a všechny plány se předělávaly.

Spolu s natáčením sedmého dílu se objevil také další stín. Začalo se proslýchat cosi o tom, že spolupráce s Vinem Dieselem je poněkud složitá. Dwayne Johnson veřejně zvažoval, že ságu opustí, nicméně nevíme, zda tyhle dvě věci jakkoliv souvisely. Osmý díl byl koncipovaný tak, že se Johnson a Diesel na plátně prakticky nepotkají a přesto se Dwayne veřejně obul do Vinovy praconí morálky.

Další ukázka nesouladu přišla po premiéře Rychle a zběsile 8, když bylo odhaleno, že ve filmu původně byla potitulková scéna, která předznamenávala spin-off s Hobbsem (Johnson) a Deckardem Shaw (Jason Statham). Vin Diesel tuhle informaci neměl, ale když se k němu donesla, tak jako producent zatlačil na vedení studia Universal, aby scénu nechalo vystřihnout. Následně jsme se o spin-offu dozvěděli pouze to, že je to jedna z variant do budoucnosti, ale dál bylo ticho po pěšině. Teď zřejmě zase čeří vody, i když v dost zašifrované podobě.

The Rock sdílel svoji fotku u jednacího stolu, ke které připsal: „U mého GSD (Get Shit Done) stolu uvnitř mého karavanu se odehrála řada produktivních schůzek a spoustu velkých dohod se tu uzavřelo pouhým potřesením ruky. Ten stůl v sobě má spousty velké many (ducha/síly) a energie. A kdyby dřevo mohlo mluvit...no, vlastně je dobře, že nemůže. Pro účely národní bezpečnosti“. Následně The Rock dodal, že měl u stolu jednání s producentem Hiramem Garciou, který s The Rockem dělá většinu jeho projektů a ještě připojil #LetsGetShitDone.

To všechno působí zdánlivě nevinně, Johnson prostě domlouvá nějaký další projekt, to je toho. Jenže na The Rockův příspěvek zareagoval Tyrese Gibson, který napsal: „Jestli se pustíš do #Hobbs filmu, tak jsi záměrně ignoroval tu upřímnou chvilku, co jsme měli společně v mém sprinteru. Nechci od tebe slyšet, dokud si nevzpomeneš na to, o čem jsme mluvili. Jsem na tvé timeline, protože neodpovídáš na moje SMSky. #FastFamily je přesně to – je to rodina. Nelítáme sólo.“ Komentář přímo od Gibsona není v tuhle chvíli už k dohledání, ale fanoušci stačili pořídit screenshoty a zpráva se po Instagramu šíří jako lavina. Třeba takový Ludacris naopak působil v klídku, poslal The Rockovi jen pár smajlíků. Následně se objevil ještě delší příspěvek, kde Tyrese upřesňuje, že spin-off samozřejmě kamarádovi přeje, jen ať jej natočí prostě až po desítce, protože teď je čas natáčet devítku, fanoušci se na ni těší a kdyby se točil spin-off teď, devítku by to odsunulo. Nevypadá to, že by The Rock na Gibsona jakkoliv reagoval, přičemž s běžnými fanoušky se jinak bavil.

Ideální by bylo, aby o situaci zjistili něco podrobnějšího hollywoodští novináři s kontakty v Universalu, ale takhle to vypadá, že neshody v rychlé a zběsilé rodině pokračují. Uvidíme, jak to ságu do budoucna ovlivní. Co vy na to? Chcete vidět radši další díl hlavní série nebo spin-off?

Zdroje: Vin Diesel, The Wrap, Instagram, The Rock

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Rychle a zběsile spin-off: Má The Rock podepsáno? | Fandíme filmu Rychle a zběsile spin-off: Má The Rock podepsáno? | Fandíme filmu Rychle a zběsile spin-off: Má The Rock podepsáno? | Fandíme filmu Rychle a zběsile spin-off: Má The Rock podepsáno? | Fandíme filmu Rychle a zběsile spin-off: Má The Rock podepsáno? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest