Star Wars: Sága bude pokračovat i po Epizodě IX

Star Wars: Sága bude pokračovat i po Epizodě IX | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Lucasfilm plánuje budoucnost Hvězdných válek po dokončení aktuálně oznámených filmů.

V tuhle chvíli je sága Hvězdných válek naplánovaná do roku 2019, kdy bude mít premiéru dosud nepojmenovaná Epizoda IX. Tak nějak jsme počítali s tím, že spin-offy (Star Wars Stories) bude Disney točit i nadále, protože takhle výnosnou značku jednoduše obchodníci z Hollywoodu nenechají ležet ladem. Určitá nejistota nicméně panovala právě nad ústřední sérií, dosud známou jako sága rodu Skywalkerů.

Teď prezidentka Lucasfilmu, Kathleen Kennedy, v rozhovoru prozradila, že studio plánuje dalších deset let příběhů. Řeší se, kam se celý svět vyvine po Epizodě IX a počítá se s tím, že se vrátí postavy jak Rey, Poe, Finn nebo BB-8. Nevíme, zda Kennedy dávala pouze příklad nebo tyhle konkrétní postavy zmínila zela záměrně, nicméně nepůsobí příliš pravděpodobně, že by Kathleen takhle mimoděk v rozhovoru odhalila, že se Kylo Ren nedožije závěru Epizody IX. Tak či tak její vyjádření vyvolává dojem, že se v budoucnosti bude sága soustředit na postavy, které představila aktuální trilogie. A pokud ty postavy nedostanou pouze vlastní spin-offy, ale skutečně se objeví v další trilogii, tak to nevypadá, že by se na Epizody X-XII nějak zásadně čekalo, ale začneme je vídat už někdy v letech 2021-2027.

Co vy na to? Měly by Star Wars nadále rozvíjet ústřední ságu? Nebo se bez ní mohou obejít? A pokud už na pokračování dojde, je lepší se čtvrtou trilogií přijít co nejdříve nebo by bylo lepší opět mít mezi jednotlivými trilogiemi alespoň desetiletou přestávku, jako tomu bylo doposud?

Kennedy zároveň potvrdila, že studio hledá tvůrce, kteří mají zájem přijít do světa Star Wars a vypravit se na místa, kam dosavadní autoři dosud nevkročili.

Galerie: 2

Star Wars: Sága bude pokračovat i po Epizodě IX | Fandíme filmu Star Wars: Sága bude pokračovat i po Epizodě IX | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest