Star Wars: Bude sága rodu Skywalkerů pokračovat?

Star Wars: Bude sága rodu Skywalkerů pokračovat? | Fandíme filmu
Šéfka Lucasfilmu promluvila na téma budoucnosti ústřední série po dokončení Episody IX.

První teaser tralier na Star Wars: The Last Jedi je za námi. A stejně tak první dny Star Wars Celebration, kde se odehrálo také několik zajímavých rozhovorů s producenty a tvůrci z Lucasfilmu. Padla tak i otázka, zda bude příběh rodu Skywalkerů pokračovat také po Epizodě IX. Jak zmínila šefka Lucasfilmu Kathleen Kennedy, George Lucas měl vždycky v plánu devět filmů. Jejímu prohlášení můžeme rozumět tak, že devět filmů, které stojí na příběhu rodu Skywalkerů, začaly Anakinem a možná skončí v devítce společně s Lukem.

Kennedy k tomu pak doplnila, že právě teď vedou v Lucasfilmu rozhovory o tom, zda v této rodinné sáze pokračovat či ne. Dle ní je to závislé na příběhu. Buď se v něm další zapojení Skywalkerů bude nabízet nebo inspiruje filmaře k nějakým novým nápadům, a to by se pak zkrátka filmy vydaly novým směrem. Tvůrci zatím zkrátka nevědí, jak to bude.

Otázka je, jak to koresponduje s prohlášením Boba Igera, šéfa Disneyho, který nedávno prohlásil, že mají plány se Star Wars zhruba do roku 2030. Spekulativně řečeno, to může znamenat, že vědí, jaké prvky by chtěli ve filmech mít, ale ještě nemají vytvořen hlavní příběh. To by i mohlo korespondovat s dalším prohlášením Kathleen Kennedy. Podle ní můžeme očekávat komplexnější vesmír i charaktery. Má k tomu směřovat už Epizoda VIII. A dle ní je to přesně to, co Star Wars potřebují.

Co se týče bližšího oznámení, co nás čeká po Epizodě IX, tak jej nemáme očekávat tento rok, ale spíše ten příští. Co myslíte vy? Čí příběh by se mohl rozvíjet? Bylo by lepší zůstat u nějakého rodu nebo jít po jiné spojovací příběhové lince?

Zdroj: Fandango

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest