Thor: Jeho ženská verze má podle Marvelu velký potenciál

Thor: Jeho ženská verze má podle Marvelu velký potenciál | Fandíme filmu
V komiksech existuje vedle klasického Thora ještě Thor žena. Dočkáme se i na plátnech?

V roce 2014 se v komiksech objevil nový Thor, kterým byla žena. Při příležitosti premiéry Thora: Ragnarok se novináři zeptali šéfa Marvelu Kevina Feigeho, zda takovou variantu uvidíme i ve filmech. Feige odpověděl:

„Vždycky se pro nápady vracíme ke komiksům. Občas nás inspirují konkrétní dějové linky jako Civil War, jindy si vybereme maličkosti nebo postavy, jako to bylo u Planety Hulk. Takže cokoliv se stane v komiksu, stejně jako Thor žena, se okamžitě stává potenciálním skvělým námětem pro některý z budoucích filmů. Máme spoustu nápadů a snů o tom, co přijde po Avengers 4 a existuje mnoho cest, kterými bychom se mohli vydat“.

To je samozřejmě dost vágní na to, aby Feige podobnou variantu nevyloučil, jenže co se stane doopravdy? Chris Hemsworth má smlouvu ještě na Avengers 3 a 4 a nikdo neví, jaký osud na jeho postavu čeká. Zemře v některém ze zmiňovaných filmů? A pokud ne? Bude chtít herec v roli pokračovat? Pokud ne, je samozřejmě celá řada variant, jak se značkou Thor naložit.

Studio ji může uložit k ledu a soustředit se na ostatní. Popřípadě ji odložit stranou jen na čas a za několik let se Hemsworth s velkou pompou může vrátit – ostatně, něco takového se v komiksech stává. Role by mohla být také přeobsazena, což je varianta, kterou Feige už několikrát připustil jako jednu z alternativ. Anebo by Thor mohl předat superhrdinskou pochodeň někomu dalšímu, třeba právě Thorovi ženě.

Ale kdo by to byl? Jane Foster, stejně jako v komiksech? Tu ve filmu hraje Natalie Portman, která působí dojmem, že už nadále s Marvelem spolupracovat nechce. Nebo to bude Valkyrie v podání Tessy Thompson, která se do diváckého povědomí skvěle zapsala v Thorovi: Ragnarok? Nebo nějaká úplně jiná žena?

Možnosti jsou v tuto chvíli doširoka otevřené a můžete se spolehnout, že Marvel bude do budoucna víc a víc riskovat, aby diváky nezačal nudit.

Zdroj: Movies.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest