Venom: Postava bude plně digitální + potenciální zápletka

Venom: Postava bude plně digitální + potenciální zápletka | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Role Michelle Williams potvrzena.

Andy Serkis v rozhovoru pro Yahoo odhalil, že Tom Hardy ztvární v chystaném Venomovi titulárního antihrdinu s pomocí technologie performance capture, tedy že na scéně bude hrát ve speciálním obleku posetém senzory, a že výsledná podoba postavy se dotvoří dodatečně s pomocí počítačů.

Že bude minimálně část Venoma vytvořená digitálně jsme asi očekávali, vzhledem k tomu, jak populární komiksová postava vypadá, nicméně to, že pohyby budou přímo Hardyho (a ne nějakého dubléra) naznačuje, že Venom bude víc než jen běsnící monstrum, a že bude muset rozpoznatelně předvádět specifické emoce.

Nedávno se objevila také neoficiální zpráva o tom, o čem by snímek pojednávat. Server Omega Underground, který má své kontakty především v castingových kruzích, tvrdí, že film bude vycházet z komiksové série Venom: Lethal Protector, kde se z padoucha poprvé stal antihrdina.

Komiks pojednává o tom, že se Spider-Man s Venomem dohodne, že jej přestane pronásledovat, pokud se Venom zřekne zločinu a odstěhuje se do San Francisca. Tam jej však vystopují žoldáci s nadlidskými silami, které si najme otec jedné z Venomových obětí, aby se pomstil. V komiksu nakonec Venomovi pomohou jeho symbiotičtí potomci (Scream, Phage, Riot, Lasher a Agony) a Spider-Man a společně nebezpečné žoldáky zpacifikují. Tým se jmenuje The Jury (porota) a jeho nejznámějším členem je zřejmě Sentry. Pokud se z komiksu opravdu vychází, tak bude potřeba udělat řadu úprav, protože podle dosavadních informací se například nemá ve filmu vůbec ukázat Spider-Man.

Omega Underground uvádí, že film bude natáčený přímo v San Franciscu, a že castingové oddělení hledá představitele žoldáků. Dále server potvrzuje, že Michelle Williams ve filmu skutečně hraje Ann Weying, exmanželku Eddieho Brocka (Venomova civilní identita), ze které se v komiksech nakonec stala She-Venom.

Galerie: 3

Venom: Postava bude plně digitální + potenciální zápletka | Fandíme filmu Venom: Postava bude plně digitální + potenciální zápletka | Fandíme filmu Venom: Postava bude plně digitální + potenciální zápletka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest