Ace Ventura: Zvířecí detektiv: Chystá se nový film

Ace Ventura: Zvířecí detektiv: Chystá se nový film | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Dnes už klasický hrdina, který proslavil Jima Carreyho, se vrací.

Společnost Morgan Creek Entertainment Group hodlá výrazně zintenzivnit výrobu obsahu pro kina a televizi. Společnost hodlá primárně využívat starší značky ze svého portfolia. Už loni byla uvedená seriálová podoba Vymítače ďábla, která je mimochodem hodně povedená. Teď přichází ke slovu další řada titulů, které se vrhnou opět do výroby. Na pořadu dne jsou Mladé pušky, Dead Ringers, Ďábelská lest, Pacific Heights, První liga, nebo Plod noci. Zdaleka nejzajímavější je návrat Ace Ventury.

Šéf Morgan Creeku James G. Robinson uvedl, že se téma jednotlivých detektivních případů přímo nabízí k tomu, aby se z Ventury stal seriál, nicméně prioritou je natočit mainstreamový film pro kina. Nemělo by se jednat o remake, ale o film, který bude nějakým způsobem ty původní dva rozvíjet, podobným způsobem, jako například seriálový Vymítač ďábla navazuje na původní film. Společnost by uvítala, kdyby se podařilo znovu obsadit Jima Carreyho, který by ideálně předal pochodeň nové postavě, která by byla například Venturovým synem nebo dcerou.

Původní film stál a padal s Carreyho unikátním hereckým stylem, takže je otázka, zda by se nějakého důstojného nástupce vůbec povedlo najít. Jak to cítíte vy?

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Ace Ventura: Zvířecí detektiv: Chystá se nový film | Fandíme filmu Ace Ventura: Zvířecí detektiv: Chystá se nový film | Fandíme filmu Ace Ventura: Zvířecí detektiv: Chystá se nový film | Fandíme filmu Ace Ventura: Zvířecí detektiv: Chystá se nový film | Fandíme filmu Ace Ventura: Zvířecí detektiv: Chystá se nový film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest