Blbý a blbější 2: Plakáty parodují Lucy

Blbý a blbější 2: Plakáty parodují Lucy | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Dokáže Lucy ve sci-fi Luca Bessona ovládat 100% svého mozku? To je toho... Jim Carrey a Jeff Daniels jsou na úplně jiném levelu.

Čím byla výjimečná Lucy, hrdinka nového akčního thrilleru Luca Bessona? Dovedla postupně využívat až 100% svého mozku. 100%? Pche! Harry a Lloyd (Jeff Daniels a Jim Carrey) vám ve filmu Blbý a blbější 2 předvedou, co se stane, když člověk využívá pouze jedno procento svého mozku.

Blbý a blbější 2 se odehrává zhruba 20 let po událostech prvního filmu a hned v úvodu se dozvíme, že Lloyd (Jim Carrey) byl po celou tu dobu zavřený v blázinci, kde předstíral katatonický stav a nechal se obskakovat. Když ho ale Harry (Jeff Daniels) přijde navštívit, odhalí Lloyd své krytí a oba borci mohou vyrazit na nové dobrodružství. Harryho někdejší milá Fraida (Kathleen Turner) totiž přizná, že spolu před lety zplodili dceru, kterou ale Fraida dala k adopci. Harry chce dceru poznat, a tak naše ústřední dvojka nasedá do známé psí dodávky a pouští se do detektivního pátrání. Film opět režírovali bratři Farrellyovi, česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 27.11. 2014. 

Zdroje: Jeff Daniels, Jim Carrey

Galerie: 3

Blbý a blbější 2: Plakáty parodují Lucy | Fandíme filmu Blbý a blbější 2: Plakáty parodují Lucy | Fandíme filmu Blbý a blbější 2: Plakáty parodují Lucy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest