Black Panther: Nový trailer slibuje výlet do jiného světa

Black Panther: Nový trailer slibuje výlet do jiného světa | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 6 obrázků
Příští marvelovka v novém traileru nevypadá jako žádná předtím. K tomu nejnovější plakát.

Black Panther představil nový trailer a jedno se mu musí nechat. Podle upoutávky jde už o několikátou marvelovku, která bude jiná, bude mít vlastní fazonu. Jakkoliv se studiu s chutí vyčítá, že jede všechno podle jednoho mustru, tak filmy jako Strážci Galaxie 2, popřípadě Thor: Ragnarok a Black Panther (alespoň podle upoutávek) potvrzují, že tomu tak zkrátka není. Možná změna souvisí s oddělením filmových Marvel Studios od silně komerčně orientovaného vedení zastřešující společnosti Marvel Entertainment. Možná studio slyší na kritiku veřejnosti a možná si s rostoucím úspěchem zkrátka víc dovolí a po malých krůčcích si ověřuje, že větší tvůrčí svoboda v rukou filmařů nese své ovoce. Ať už je důvod jakýkoliv, filmové nabídce to jen prospěje.

A teď k upoutávce jako takové. Jakkoliv jsem nadšený z trailerů na Thora: Ragnarok, tady jsem lehce rozpačitý. Potěší unikátní vize, představení hypermoderní společnosti v utajených údolích Afriky, kterou zároveň silně ovlivňují tradice kmenové kultury a uspořádání společnosti. Jednotlivé záběry doslova přetékají designově jedinečnými prvky a talentovanými herci. Dohromady to celé nicméně na můj vkus byl možná až příliš silný útok na všechny smysly. Těch barev, prvků, zvuků a vjemů je prostě hodně. Velkou část obrazu tvoří digitální triky, které budou potřebovat ještě dost práce, takže místy působí záběry dost videoherně, a ještě je ve virtuálním prostoru možné udělat prakticky cokoliv. Tím pádem si akce nemusí dělat starosti se zákony fyziky, kamera je puštěná ze řetězu a akční momenty tak na mne působí dost nesourodě. Celkově tak mám maličko strach, aby z filmu nebyl další Jupiter Ascending, nebo něco podobného. Každopádně dejte vědět, jak film působí v upoutávce na vás.

Po událostech filmu Captain America: Občanská válka se mladý král T´Challa vrací zpět do své rodné země, uzavřené a technologicky nesmírně vyspělé africké Wakandy, aby plnil svou povinnost jako nová hlava státu. Brzy ale zjistí, že o jeho trůn usilují jisté frakce přímo ve Wakandě. Potom, co spolu dva nepřátelé začnou plánovat zničení jeho země, se hrdina známý jako Black Panther musí spojit s agentem C.I.A. Everettem K. Rossem a členy wakandských speciálních jednotek Dora Milaje, aby zabránili vtažení Wakandy do světové války.

V hlavních rolích. Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Angela Bassett, Forest Whitaker, Andy Serkis, Florence Kasumba, John Kani, Sterling K. Brown a Letitia Wright. Režíruje Ryan Coogler, který napsal scénář společně s Joem Robertem Colem. Produkují Kevin Feige a Louis D’Esposito. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 15. 2. 2018.

Black Panther

29.01.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 7

Black Panther: Nový trailer slibuje výlet do jiného světa | Fandíme filmu Black Panther: Nový trailer slibuje výlet do jiného světa | Fandíme filmu Black Panther: Nový trailer slibuje výlet do jiného světa | Fandíme filmu Black Panther: Nový trailer slibuje výlet do jiného světa | Fandíme filmu Black Panther: Nový trailer slibuje výlet do jiného světa | Fandíme filmu Black Panther: Nový trailer slibuje výlet do jiného světa | Fandíme filmu Black Panther: Nový trailer slibuje výlet do jiného světa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest