Stan Lee potvrdil dvě Marvelovky ze třetí fáze

Stan Lee potvrdil dvě Marvelovky ze třetí fáze | Fandíme filmu
O tom, jaké filmy Marvel uvede po Avengers 2, se zatím jenom spekulovalo. Jasno možná do všeho vnesl komiksový guru Stan Lee.

Třetí fáze filmového Marvel Universe je zatím hodně daleko, a tak není divu, že toho o ní zatím příliš nevíme. Zatím je jisté pouze to, že 6. 11. 2015 se do kin podívá Ant-Man, a že 6. 5. 2016, 8. 8. 2016, a 5. 5. 2017 budou mít premiéru „nějaké“ další Marvelovky. Dlouho se spekuluje, že by dvě ze tří dat mohli obsadit Doctor Strange a Black Panther, ale teď se zdá že oba dva superhrdinové byli konečně potvrzeni!

Na Wizard World Comic Conu v New Yorku vystoupil Stan Lee, komiksová legenda a autor velké části těch vůbec nejpopulárnějších superhrdinů. Ten připustil, že mu Marvel neříká úplně všechno, ale z toho co ví, se můžeme těšit právě na Black Panthera a Doctora Strange! Tak doufejme, že ze Stanovy strany nešlo pouze o přehnaný entuziasmus (občas to tak u něj bývá). Ostatně, Comic-Con v San Diegu se blíží, už brzy jistě budeme vědět víc. Momentálně se ale zdá uvedení obou hrdinů téměř nevyhnutelné. Zajímavé bude tedy především to, kdo oba borce a Ant-Mana ve třetí fázi doplní. Nějaký další nováček? Thor? Captain America? Nebo snad Hulk?

Zdroj: Filckering Myth

Black Panther

29.01.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest