The Coup: Thriller ve stylu 96 hodin

The Coup: Thriller ve stylu 96 hodin | Fandíme filmu
Owen Wilson zachraňuje svou rodinu ve snímku, ve kterém se Pierce Brosnan vrátí jako vládní agent.

Owen Wilson se sice s akčním žánrem seznámil už před jedenácti lety ve válečném thrilleru Za nepřátelskou linií, ale od té doby se věnoval pouze komediím. Naposledy jsme ho v českých kinech mohli vidět v Allenově oscarové Půlnoci v Paříži. Teď se Wilson k akci vrátí ve filmu The Coup, který je svou atmosférou přirovnáván k 96 hodinám s Liamem Neesonem.

Snímek pojednává o americké rodině, která se přestěhuje do jihovýchodní Asie, kde se záhy ocitá uprostřed násilného převratu, když nelítostní rebelové vezmou město útokem. Wilson si zahraje otce rodiny, který je pro bezpečnost ženy a dětí ochotný udělat cokoli. Jeho manželku si zahraje Michelle Monaghan (Mission Impossible 3, Zdrojový kód) a ještě se ve snímku můžeme těšit na Pierce Brosnana, který ztvární „tajemného vládního agenta, který se zachová jako hrdina“.

Bohužel, ačkoliv premisa zní lákavě a obsazení je slušné (vždycky je zajímavé sledovat, jak si komediální herci povedou ve vážných rolích), velkou důvěru bych do snímku nevkládal, neboť ho natočí John Erick Dowdle, který má za sebou nepříliš vydařený klaustrofobický horor Ďábel a Karanténu, americký remake populárního REC. Scénář napsal režisér se svým bratrem Drewem, natáčení začne letos v říjnu.

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest