Exkluzivní video: James Bond Pierce Brosnan natáčí v Praze

Exkluzivní video: James Bond Pierce Brosnan natáčí v Praze | Fandíme filmu
Pierce momentálně v Praze natáčí reklamu a my jsme byli u toho. Ve svém požehnaném věku vypadá pořád skvěle! AKTUALIZACE: Víme víc.

AKTUALIZACE: Tak serveru Deník.cz se podařilo vypátrat, že Brosnan v Praze točí (již podruhé) reklamu na čaj Lipton. Ve snu se mu prý zdá, že je tajný agent (a fotí pěkné holky) a vůně čaje ho probudí zpátky do reality. Že by ta kombinéza (lepší foto viz centrum.cz) byly řemeslnické montérky? Ale proč je pak na nich jmenovka „Pierce Brosnan“? Jdu si dát čaj, třeba mě něco napadne. 

Pierce Brosnan. Jeden z nejoblíbenějších Jamesů Bondů, Remington Steele nebo Thomas Crown. Především ale neskutečný elegán, kterého nedokáže zastavit ani blížící se šedesátka ani slabší přísun kvalitních scénářů v posledních letech. A tak není divu, že po něm sáhali i tvůrci reklamy na...na co, to vlastně nevím. Jedna z pořadatelek mi na místě byla ochotna potvrdit pouze to, že se opravdu jedná o reklamu. Pierce v ní působí velice šarmantně, když v Praze před Národním divadlem stalkuje několik mladých krasavic. Video si můžete pustit níže, na stránkách Blesku najdete z Piercovy pražské návštěvy několik fotek a další verzi videa. Jistý Erby na svém blogu udává (a na fotce dokládá), že Pierce natáčel také před vysokoškolským areálem v Dejvicích, kde elegantní oblek vyměnil za modrou kombinézu s nášivkami. Jednu takovou podobnou fotku na mě vyplivl Facebook, tak ji přidávám dolů do galerie. Pierce v kombinéze působí jako pilot, co myslíte? A ta dáma vlevo? Není to Drew Barrymore? Uvidíme, co z toho nakonec vyleze. Pokud víte cokoliv bližšího, nebo dokonce máte vlastní fotky či videa, dejte nám vědět! Pierce by měl v Česku natáčet až do soboty, tak pokud bydlíte v Praze, mějte oči na stopkách!

 

Exkluzivní video: Pierce Brosnan natáčí v Praze

 

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest