Artemis: Další sci-fi od autora Marťana má režiséry

Artemis: Další sci-fi od autora Marťana má režiséry | Fandíme filmu
S Hanem Solem to nevyšlo, ale třeba se Lordovi a Millerovi podaří udělat hit z další knihy Andyho Weira, jako se to povedlo Ridleymu Scottovi s Marťanem.

Vyhazov Phila Lorda a Chrise Millera ze spin-offu s Hanem Solem byl docela nečekaný, ale holt se bohužel stalo. Režii po nich převzal veterán Ron Howard a jede se dál. Nicméně bylo jasné, že se nebude tahle šikovná dvojice rozkoukávat po další příležitosti nijak dlouho. Od sci-fi žánru se nevzdálí a zfilmují knihu s názvem Artemis, jejíž publikace se očekává v listopadu. Jak jsme vás informovali v první novince, stojí za ní Andy Weir, autor Marťana, jehož filmová adaptace se před dvěma lety hodně povedla, takže doufáme, že i Artemis se setká se stejným přijetím. Projekt, který chce dostat studio Fox do výroby co nejdříve, budou produkovat Aditya Sood a producent X-Menů Simon Kinberg.

Hlavní hrdinkou sci-fi thrilleru z blízké budoucnosti má být žena jménem Jazz, žijící v Artemisu, prvním a jediném městě na Měsíci. Jazz tak tak stíhá splácet dluhy a jde od výplaty k výplatě. Pod vidinou lákavého zisku tak přijme zdánlivě jednoduchý kšeft, díky kterému se však brzy ocitne v kolotoči událostí, které jsou mimo její kontrolu a v sázce bude i její život.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest