Ferdinand: Nový trailer vyzdvihuje hvězdné obsazení

Ferdinand: Nový trailer vyzdvihuje hvězdné obsazení | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Marketing studia se místo tradičního zaměření na děj snaží diváky získat hvězdnými dabéry. Zajímá to ale někoho?

Pět z jedenácti vyprodukovaných filmů společnosti Blu Sky je součástí série Doba Ledová. Studio se tedy co nejdéle snažilo z miliardové série vytřískat co nejvíce peněz. Když však pátý díl dopadl finančně i divácky ze všech dílů nejhůře, nebylo pochybu, že by se studio mělo zaměřit na nové značky. Před dvěma lety jsme se dočkali snímku Snoopy a Charlie Brown ve filmu. Ten si na sebe sice díkybohu vydělal, finančně však studiu moc nepomohl. To se bude snažit změnit nadcházející snímek Ferdinand, o kterém jsme už několikrát psali. Zda se mu to povede, zjistíme až tyto Vánoce, ovšem už teď můžeme podle ukázek alespoň trochu odhadnout, jak film nakonec dopadne.

Nejnovější upoutávka se snaží diváky nalákat na hvězdné obsazení, které se objevuje napříč celým filmem. Největší hvězdou je bezpochyby herec a zápasník John Cena, který dabuje hlavní postavu Ferdinanda. Za zmínku určitě stojí i skotský herec David Tennant (Pán času) a další známá herecká jména jako Anthony Anderson, Kate McKinnon, Gabriel Iglesias, Boris Kodjoe, Miguel Ángel Silvestre nebo Raúl Esparza. Otázkou však je, kolik lidí zajímá, jestli hlavní postavy v dětském filmu namluvily nějaké slavné osobnosti. Neznám sice mentalitu amerických diváků a chápu, že zrovna tuto páku studio na diváky zkusilo, jen si prostě nejsem jistý, zda to filmu v konečném důsledku nějak pomůže. A nás už to vůbec nemusí moc zajímat, protože ať už půjdete na film do kina v Česku nebo na Slovensku, dočkáte se pouze dabované verze.

Zatím na mě snímek působí velice průměrně a musel by se stát opravdu zázrak, který by moje rozhodnutí změnil natolik, že bych se do kina nakonec přeci jenom vydal. Animáků s klasickou dějovou linií a typickým šťastným koncem se po světě potuluje opravdu mnoho. Jak Ferdinanda vnímáte vy?

Galerie: 3

Ferdinand: Nový trailer vyzdvihuje hvězdné obsazení | Fandíme filmu Ferdinand: Nový trailer vyzdvihuje hvězdné obsazení | Fandíme filmu Ferdinand: Nový trailer vyzdvihuje hvězdné obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest