X-Men: Dark Phoenix: Původní Colossus se (ne)vrací

X-Men: Dark Phoenix: Původní Colossus se (ne)vrací | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Daniel Cudmore opět bude v X-Menech, ale bude hrát svou dosavadní roli?

X-Men se s kontinuitou příliš nemažou. Že na sebe jednotlivé události až tak nenavazují? Nu co se dá dělat. Nelíbí se vám v roli jeden herec? Flákněte tam dalšího. Colossa hrál ve třech filmech Daniel Cudmore. Poprvé jej Bryan Singer obsadil v X2, následně se objevil v X-Men: Poslední vzdor a později ještě v X-Men: Budoucí minulost. Postava se později ukázala ještě v Deadpoolovi, kde snad dokonce měla víc prostor, než kdykoliv předtím, nicméně tam už Colossa hrál Stefan Kapicic (nebo jej alespoň namluvil, pohyby plně digitální postavě propůjčili další herci). Teď se Daniel Cudmore vrací, aby pracoval na X-Men: Dark Phoenix. Jenže to má háček.

Cudmore tvrdí, že nemůže říct, jakou postavu bude hrát. To zní poněkud zvláštně. To nebude hrát jednoduše Colossa? Pravda je, že se děj filmu má odehrávat začátkem 90. let 20. století, zatímco v Singerově kontinuitě jsme mutanta (jako poměrně mladého) potkali až začátkem nového tisíciletí. Pokud by se tedy Colossus neukázal, mělo by to svoji logiku. Jenže koho tedy bude Daniel hrát? Fanoušci spekulují o tom, jestli náhodou produkce nenajala starého parťáka do role Gladiatora, což je vůdce imperiální gardy shi’arského císařství, tedy mimozemského národa, se kterým hrdinové v příštím filmu přijdou do styku.

Co myslíte vy? Koho by si bývalý Colossus mohl nakonec zahrát?

Již dříve bylo potvrzeno, že se vracejí James McAvoy jako Professor X, Michael Fassbender jako Magneto, Jennifer Lawrence jako Mystique, Nicholas Hoult jako Beast, Tye Sheridan jako Cyclops, Sophie Turner jako Jean Grey, Alexandra Shipp jako Storm, Kodi Smit-McPhee jako Nightcrawler a Evan Peters jako Quicksilver. Nově se přidávají Jessica Chastain jako záporačka Lilandra a Lamar Johnson v blíže neurčené roli. Snímek režíruje dosavadní scenárista Simon Kinberg a datum premiéry je stanovené na 2. 11. 2018. Následuje synopse komiksové předlohy:

 X-Meny dal profesor Charles Xavier dohromady proto, aby chránili svět, který je nenávidí. X-Meni bojovali v řadě bitev, zažili spolu mnoho dobrodružství napříč galaxiemi, zápasili s nepřáteli s neomezenou mocí, ale nic z toho je nemohlo připravit na šok, který je čeká. Jedna z nich, Jean Grey, získala sílu za hranicemi všeho chápání a ta síla ji naprosto zničila. X-Meni se musí rozhodnout mezi svou drahou přítelkyní a osudem celého vesmíru.

Zdroj: Daniel Cudmore

X-Men: Dark Phoenix

14.02.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 3

X-Men: Dark Phoenix: Původní Colossus se (ne)vrací | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Původní Colossus se (ne)vrací | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Původní Colossus se (ne)vrací | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest