X-Men-Dark Phoenix: Našla se mladá Jean Grey

X-Men-Dark Phoenix: Našla se mladá Jean Grey | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Známá mutantka se dočká už druhého omlazení.

Vloni se nám v poměrně vlažně přijatém snímku X-Men Apocalypse představila v roli mladé telepatky a telekinetičky Jean Grey herečka Sophie Turner. Byla to už druhá verze této postavy na velkém plátně, tu první jsme mohli vidět v původní x-menovské trilogii v podání Famke Jannsen. A jak to tak vypadá, k herečkám, které Jean Grey ve filmech představovaly (pokud nepočítáme malou roličku dětské herečky na začátku X-Men: Poslední vzdor) se může přidat třetí tvář, a tou bude Summer Fontana (Originals), která nám svou osmiletou Jean představí ve filmu X-Men-Dark Phoenix, jenž se k nám do kin dostane v listopadu příštího roku.

Jelikož se film samozřejmě bude soustředit na Jean, alias Phoenix, jako na hlavní postavu, je poměrně logické předpokládat, že tu nahlédneme i do její minulosti a uvidíme, jak se se svou obrovskou mocí vlastně potýkala, když byla ještě dítě. Jean v sobě totiž má, soudě podle Apocalypse, sílu Phoenix už nějakou dobu, je tedy možné, že s ní manipulovala už jako dítě. Film nám možná i ukáže, jak své schopnosti vlastně objevila. V x-menovských komiksech se v ní aktivovaly, když v deseti letech viděla, jak její nejlepší kamarádku srazilo auto. Třeba se Dark Phoenix rozhodne této verze využít, nebo si Jeaninu minulost scénáristé upraví podle vlastních představ.

Galerie: 3

X-Men-Dark Phoenix: Našla se mladá Jean Grey | Fandíme filmu X-Men-Dark Phoenix: Našla se mladá Jean Grey | Fandíme filmu X-Men-Dark Phoenix: Našla se mladá Jean Grey | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest