Anna and the Apocalypse: Trailer na zombie muzikálovou komedii

Anna and the Apocalypse: Trailer na zombie muzikálovou komedii | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Dávejte si pozor, co si přejete. Aneb život na maloměstě nikdy nebude tak nudný, abyste jej potřebovali zpestřit útokem zombies.

Na Vánoce si nemůžete pouštět pořád jen Smrtonosnou past a Gremlins. Občas je potřeba ten repertoár maličko rozšířit. Před časem řady netradičních vánočních kusů příjemně naboural Krampus, letos to zkouší Anna and the Apocalypse, samozvaný komediální vánoční zombie muzikál. Aneb vezměte Muzikál ze střední a Shaun of the Dead, hoďte to s pár naběračkami mozků do mixéru a máte nový kousek pro festivalové půlnoční projekce.

Snímek pojednává o útoku zombies na malé městečko v čase vánočním a minimálně v trailerech proplétání mezi nemrtvými těly do rytmu působí celkem zábavně. Ohlasy z amerického Fantastic Festu jsou také vesměs pozitivní. Většina recenzentů si není příliš jistá, zda se jednotlivé různorodé elementy (muzikál, horor, komedie, dospívání) podařilo dostatečně přirozeně provázat, ale samostatně prý fungují a v celku jde podle většiny kritiků o zábavnou záležitost, která má šanci, že se z ní stane nenápadná kultovka.

Snímek vznikl na motivy krátkého filmu Zombie Musical od Ryana McHenryho (najdete jej na konci článku), který však mezitím podlehl rakovině a premiéry celovečerního filmu se nedožil. Film natočil John McPahil, v hlavních rolích hrají málo známí herci jako Ella Hunt, Malcolm Cumming, Sarah Swire či Christopher Leveaux. Datum premiéry zatím není stanoveno.

Anna vede obyčejný život. Její rodné městečko je jí těsné, a tak sní o větších věcech. Ne že by neměla ráda svou rodinu a přátele, má, jenže ti všichni jsou tak povědomí. Tak typičtí. Tak předvídatelní. Její nejlepší přítel by se s ní chtěl sblížit romanticky, ale o to ona nestojí, jakkoliv blízcí si jsou. Románek se školním frajerem je k uzoufání předvídatelný. A také je pro Annu stále těší maskovat to, jak je zklamaná z přístupu jejího otce, který je po smrti manželky zkrátka a dobře smířený s obyčejností své každodenní dělnické existence. A pak se všechno podělá.

V den školního vánočního koncertu do městečka dorazí nemrtví. A tak začíná boj o přežití, které je možné jen tehdy, pokud všichni spojí síly. Sny o budoucnosti jdou stranou a podstatná je jen touha přežít.

Galerie: 5

Anna and the Apocalypse: Trailer na zombie muzikálovou komedii | Fandíme filmu Anna and the Apocalypse: Trailer na zombie muzikálovou komedii | Fandíme filmu Anna and the Apocalypse: Trailer na zombie muzikálovou komedii | Fandíme filmu Anna and the Apocalypse: Trailer na zombie muzikálovou komedii | Fandíme filmu Anna and the Apocalypse: Trailer na zombie muzikálovou komedii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest