Bestie je zvíře: Další fantastika varuje před pojídačkami duší

Bestie je zvíře: Další fantastika varuje před pojídačkami duší | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Ridley Scott produkuje dalšího nástupce Hunger Games či Stmívání.

Ridleyho Scotta si většina z nás představí jako úspěšného režiséra dnes již kultovních sci-fi snímků. Teď to pro změnu zkusí s fantasy, když se chystá produkovat adaptaci románu The Beast is an Animal. Do jeho zpracování na velkém plátně se pustí spolu s ženským režisérským duem Bert & Bernie, které nemá kromě jednoho průměrného filmu pro YouTube Red s velkou produkcí žádné zkušenosti. Uvidíme, jak si tato dvojice povede vedle tak známého režiséra jako je Ridley Scott. Ten snímek připravuje ve spolupráci s Amazon Studies.

Temný fantasy příběh pro mládež se točí okolo dívky Alys, která zažije útok strašlivých pojídaček duší. Pojídačky jsou dvojčata, která opustil jejich otec a z nich se následně stalo něco nelidského. Pojídačky ušetří děti a Alys se stěhuje do sousední vesnice. K dvojčatům přitom cítí zvláštní náklonnost, protože sama oplývá nadpřirozeným darem, kvůli kterému by ji označili jako čarodějnici, kdyby na něj někdo přišel. Když udeří katastrofa, musí se dívka vydat na strastiplnou pouť, aby vyléčila sebe samu i svůj svět.

Románovou předlohu napsal Peternelle van Arsdale a pod názvem Bestie je zvíře vyšla i u nás. Snímek je zatím v nejranějších fázích vývoje.

Zdroj: Variety

Galerie: 4

Bestie je zvíře: Další fantastika varuje před pojídačkami duší | Fandíme filmu Bestie je zvíře: Další fantastika varuje před pojídačkami duší | Fandíme filmu Bestie je zvíře: Další fantastika varuje před pojídačkami duší | Fandíme filmu Bestie je zvíře: Další fantastika varuje před pojídačkami duší | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest