Temný rytíř povstal bude ještě brutálnější, než TDK

Temný rytíř povstal bude ještě brutálnější, než TDK | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
K tomu čerstvé fotky a nejnovější informace. AKTUALIZOVÁNO: Fotky v lepší kvalitě.

AKTUALIZOVÁNO: Fotky jsme do galerie přidali v lepší kvalitě. A tou ohromnou revolucí, kterou sliboval Total Film, byla právě exkluzivní fotka Banea. Revoluce jak noha. Za zmínku stojí snad jen to, že Tom Hardy magazínu také prozradil, že kvůli roli přibral 15 kilo, na konečných 95. Při jeho výšce? Síla.

Magazín Total Film se vytasil s Batmanem na obálce a uvnitř přinesl náležitě rozsáhlý článek. Z něj už stačily uniknout fotografie (najdete je dole v galerii) a několik málo zajímavých informací. Herci i štáb jsou na spoilery stále skoupí, ale Christian Bale prozradil alespoň tolik, že třetí díl je podle něj ještě brutálnější, než Temný rytíř, a že pokud by Batman Begins vystihovalo slovo strach a TDR slovo chaos, pak by TDKR vystihovalo slovo bolest. Na dnešní den navíc Total Film slibuje nějaké „revoluční novinky“ na svých webových stránkách, takže zůstaňte připojeni, dáme vám včas vědět. Za slůvkem revoluční lze tušit nějaké podrobnosti (nebo snad plakát? Novou virální kampaň?) o Baneovi.

Zajímavé zprávy přinesl také The Hollywood Reporter, který udělal velký rozhovor s Marion Cotillard a samozřejmě došla řeč i na TDKR. Cotillard v rozhovoru vehementně tvrdila, že její postava Miranda Tate v žádném případě není alter egem Talie Al Ghul (v komiksu dcera Ra's al Ghula, kterého jsme viděli v Batman Begins v podání Liama Neesona). Miranda je prý pouze malá vedlejší postava, která je silně ekologicky zaměřená a s Wayne Enterpreises spolupracuje na tom, aby světu společně poskytli čistou energii. Většina internetových komentátorů se shoduje na tom, že Marion kecá.

Herečka samozřejmě asi jen těžko může přímo přiznat jeden ze zásadních zvratů filmu, ale důkazy hovoří proti ní. Při natáčení v Pitsburghu jsme ji viděli v oděvu, který daleko víc než obchodnický kostýmek připomíná úbor, jaký by nosil někdo z Ligy stínů (viz galerie). Nolan kvůli ní upravoval natáčecí plán (herečka to v rozhovoru sama přiznává) – opravdu by si dělal takové starosti, kvůli „malé vedlejší roli“? Potřeboval by do relativně bezvýznamné role oscarovou herečku? A to vážně máme věřit, že návrat Liama Neesona a obsazení Joey King do role mladé Talie Al Ghul, jsou jen náhoda?

Na závěr pro vás máme ještě popis svítící zbraně, kterou se Batman ohání na fotkách a v trailerech. Díky obalu hračky jsme se dozvěděli, že se jedná o EMP blaster, tedy příruční dělo na elektromagnetické pulsy, jež dokážou vyřadit z provozu jakoukoliv elektroniku ve směru palby. Obrázky hračky najdete, spolu se všemi dalšími fotkami, dole v galerii.

Temný rytíř povstal

20.07.2012 | USA, Velká Británie
Akční, Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 7

Temný rytíř povstal bude ještě brutálnější, než TDK | Fandíme filmu Temný rytíř povstal bude ještě brutálnější, než TDK | Fandíme filmu Temný rytíř povstal bude ještě brutálnější, než TDK | Fandíme filmu Temný rytíř povstal bude ještě brutálnější, než TDK | Fandíme filmu Temný rytíř povstal bude ještě brutálnější, než TDK | Fandíme filmu Temný rytíř povstal bude ještě brutálnější, než TDK | Fandíme filmu Temný rytíř povstal bude ještě brutálnější, než TDK | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest