Campaign: Will Ferrell vs. Zach Galifianakis

Campaign: Will Ferrell vs. Zach Galifianakis | Fandíme filmu
Dva oblíbení komici pověstní svou šíleností si půjdou po krku.

Nová komedie z politického prostředí v hereckém podání Willa Ferrella (Benga v záloze, Moje krásná čarodějka, Zprávař) a Zacha Galifianakise (Pařba ve Vegas, Pařba v Bangkoku) pojednává o příběhu dvou soutěžících politiků, kteří se snaží vyhrát volby a tudíž se jeden z nich dostat do kongresu, odkud by mohl zastupovat malý okres v Severní Karolíně. Ovšem vše se neobejde bez komplikací a oba soutěžící si začnou házet klacky pod nohy.

O režii se postaral již žánrově prověřený Jay Roach, který má za sebou např. komediální trilogii Austin Powers s Mike Meyrsem v hlavní roli. Na scénáři se podíleli Chris Henchy (podepsaný pod snímkem Benga v záloze) a Shawn Harwell (Eastbound and Down). Za produkcí stojí oba představitelé hlavních postav, režisér Jay Roach a Adam McKay – režisér titulů Benga v záloze či Zprávař. Natáčení započalo 14. listopadu 2011, datum premiéry je stanovena na 10. srpna 2012.

Počátek „traileru“ je nejprve věnován postavě Willa Ferrella. No, a co očekávat od amerických politických voleb, než národní barvy, slogany a plno provařených řečí o tom, „proč zvolit právě mne, a jaké změny jsem do budoucna ochoten slíbit“. Will Ferrell je prostě učiněný komik a předvádí, že umí vklouznout do jakékoliv role a sedí mu tak, jako namíru ušitý oblek. Úvodní video Zacha Galifianakise v němž se zjevují předchozí prezidenti USA, mezi kterými ční i podobizna samotného Zacha naznačuje, že každý z obou kandidátů má rozdílnou strategii a celkově upoutávka působí úsměvným dojmem a slibuje příjemnou zábavu. Uvidí se, jak režisér dokázal tuto zábavnou dvojici uřídit.

 

The Campaign: První upoutávka

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest