Looper: Bruce Willis musí zabít sám sebe

Looper: Bruce Willis musí zabít sám sebe | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Přesněji řečeno, musí ho zabít, jeho mladší já v podání Josepha Gordona-Levitta. Koukněte, jak jsou si pánové podobní. Fotky, trailery, plakáty.

Nelítostný souboj na život a na smrt mezi dvěma zabijáky, jež dělí jedna věková generace, je v akčním žánru poměrně zaběhnutým klišé. Jenže, co když se zároveň jedná o jednu a tu samou osobu? Práce na již před rokem avizovaném akčním sci-fi Looper pomalu finišují a my se podíváme, jaké novinky se okolo tohoto projektu v posledních měsících vyrojily.

Nejprve k ději: Je rok 2042 a mladý nájemný vrah Joe se úspěšně živí likvidováním mafii nepohodlných osob, které mu gangsteři posílají ze třicet let vzdálené budoucnosti. Všechno probíhá hladce, dokud mu zločinci jako nový cíl nepředhodí jeho samého ve starší verzi. Hlavním hrdinou příběhu tedy nakonec nebude Bruce Willis, ale jeho mladší já v podání Josepha Gordona-Levitta. Nicméně i Bruce by měl dostat solidní prostor ukázat, že s pistolí to pořád umí.

Režisérem a scenáristou snímku je nepříliš známý Rian Johnson, jenž má na kontě například krimikomedii Bratři Bloomovi či mysteriózní thriller Zmizení. Přičemž na obou filmech (v menší či větší míře) spolupracoval s Gordonem-Levittem.

Nedávno zveřejněný první trailer je přímo nadupaný vysokoadrenalinovou akcí a po zhlédnutí níže uvedených videí, můžete sami posoudit, kdo bude z ústřední dvojice ve vzájemném duelu tahat za kratší konec. Zajímavostí je, že Josephovy oči byly pro film digitálně upraveny, aby měly stejnou barvu jako Willisovy, ale jinak Levitta Willisovi připodobňoval pouze decentní make-up.

Premiéra očekávaného snímku byla stanovena na 28. září letošního roku. Čeští diváci si budou muset počkat až do 8. listopadu.   

 

Looper: Teaser preview 1

 

Looper: Teaser preview 2

 

Looper: Teaser Preview 3

 

Looper: Teaser Trailer

 

Looper: Režisér Rian Johnson komentuje teaser

 

Galerie: 6

Looper: Bruce Willis musí zabít sám sebe | Fandíme filmu Looper: Bruce Willis musí zabít sám sebe | Fandíme filmu Looper: Bruce Willis musí zabít sám sebe | Fandíme filmu Looper: Bruce Willis musí zabít sám sebe | Fandíme filmu Looper: Bruce Willis musí zabít sám sebe | Fandíme filmu Looper: Bruce Willis musí zabít sám sebe | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest