Jay and Silent Bob Reboot: Kevin Smith se vysměje recyklování

Jay and Silent Bob Reboot: Kevin Smith se vysměje recyklování | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Hollywood si libuje v předělávkách a smát se tomu budeme společně s Jayem a Bobem.

Kevin Smith to zkusil v Hollywoodu, na ten zanevřel, nějakou dobu to vypadalo, že by se mohl živit pouze podcastováním a úplně přestat s filmařinou, následně si zamiloval natáčení nízkonákladových hororů a začal točit svoje oblíbené superhrdiny alespoň na seriálové úrovni (Flash, Supergirl). Teď se ale konečně snad opět vrací k tomu, proč si jej fanoušci před dávnými lety oblíbili. Ke komediálnímu propojenému světu filmů, známému jako View Askewniverse. Ten se vyznačoval především nekonečnými konverzacemi hrdinů o popkultuře, vztazích a sprosťárnách. Kromě stylu pak jednotlivé filmy propojovaly také postavy, především pak dvojice Jay a Tichej Bob (u nás překládaný často Mlčenlivej Bob), které ztvárnili Jason Mewes a sám Kevin Smith.

Dvě vedlejší postavy se svého vrcholu dočkaly v roce 2001, když se samy staly hrdiny snímku Jay a Mlčenlivý Bob vrací úder (Jay & Silent Bob Strike Back). Následně se ještě Smith vrátil k postavám z vůbec prvního filmu View Askewniverse a v roce 2006 uvedl Clerks II, kde skvěle zpracoval to, jak jeho hrdinové zestárli. Pak už přišel jen animovaný seriál s Jayem a Bobem, jinak ale bylo ticho po pěšině. Smithe se postupně pokusil do View Askewniverse vrátit s Clerks III a s pokračováním Mallrats, oba dva projekty ale bohužel ztroskotali. U Clerks se nepovedlo dát dohromady všechny potřebné herce, seriálový projekt s názvem Mallbrats zase nechtěla žádná televize koupit.

Teď by se snad konečně mohli populární hrdinové po letech konečně vrátit. Smith chystá snímek s názvem Jay and Silent Bob Reboot. V prvním snímku se hrdinové vypravili do Hollywoodu, když zjistili, že se podle nich natáčení film Bluntman and Chronic. Teď se musí do filmové Mekky vypravit ještě jednou, když zjistí, že se natáčí Bluntman Vs Chronis – temný a drsný reboot, který jejich komiksová alter-ega postaví proti sobě. Hollywood se od roku 2001 hodně změnil, a když Smith snímek začátkem roku oznamoval, tak uváděl, že jeho záměrem je natočit satiru, která si bude s nadhledem dělat legraci ze současného filmového byznysu a jeho obsesí neustálými předělávkami.

Aktuálně Smith na svém Twitteru oznámil, že natáčení začne na podzim, tak snad to na rozdíl od Mallbrats a Clekrs III tentokrát skutečně vyjde. Dole v galerii najdete fotku, kterou Smith společně se zprávou zveřejnil, stejně jako celou řadu dalších snímků s Jayem a Bobem.

Zdroj: Kevin Smith

Galerie: 10

Jay and Silent Bob Reboot: Kevin Smith se vysměje recyklování | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Kevin Smith se vysměje recyklování | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Kevin Smith se vysměje recyklování | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Kevin Smith se vysměje recyklování | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Kevin Smith se vysměje recyklování | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Kevin Smith se vysměje recyklování | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Kevin Smith se vysměje recyklování | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Kevin Smith se vysměje recyklování | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Kevin Smith se vysměje recyklování | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Kevin Smith se vysměje recyklování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest