Ghostbusters: V roce 2019 máme čekat spojení dvou týmů

Ghostbusters: V roce 2019 máme čekat spojení dvou týmů | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Ivan Reitman má pro 35. výročí filmu velkolepé plány.

Krotitelky duchů se loni v létě nesetkaly s komerčním úspěchem, přesto je značka stále nesmírně populární a v žádném případě nezůstane ležet ladem. Dále vznikají komiksy a další vedlejší média, ale neutuchají myšlenky ani na další celovečerní film. Producent série Ivan Reitman na Comic-Conu mluvil o tom, že v přípravě je animovaný film z pohledu duchů (zatím je ve fázi přípravy grafických návrhů), ale také nový hraný film.

O čem by měl pojednávat? Už v minulosti Reitman mluvil o tom, že se duchové mohou objevit i jinde než v New Yorku a aktuálně také znovu zopakoval, že je přesvědčený o tom, že v posledním filmu fanouškům chyběly především původní postavy a to, že byl zcela ignorován původní svět. Proto by chtěl v příštím snímku oba dva světy propojit. Tak, jako se to aktuálně děje v komiksech, kterými by se rád inspiroval. Produkce prý také zvažuje, že by zesnulého Harolda Ramise (Egon) oživila s pomocí digitálních triků. Ramisova dcera přes média vzkázala, že by si něco takového dokázala jen těžko představit, ale kdyby byly scénář a technologické provedení perfektní, asi by proti nebyla.

Na tomhle místě je potřeba na chvíli zastavit a říct si na rovinu, že Reitman je velký snílek, který v minulosti mluvil už o spoustě Ghostbusters projektů, které nakonec nikdy nebyly realizované. A i kdyby se skutečně na rok 2019 další film natáčel, nejsem si úplně jistý, zda by se podařilo dát původní tým znovu dohromady. Bill Murray dlouhá léta jasně dává najevo, že o další Krotitele nestojí a přesvědčit jej v tom minulém už jen ke krátkému cameu byl oříšek. Dan Aykroyd se o loňském filmu vyjádřil v médiích poměrně nevybíravě, tak je otázka, nakolik by spolupráce byla možná v tomhle případě. A Ramise digitálně oživovat? To jako fakt?

Takže ano, dříve či později v kinech něco se značkou Krotitelé duchů očekávejte, protože Hollywood nenechá příležitost ležet ladem, ale jestli se podaří oživit zrovna tuhle Reitmanovu vizi, to je ve hvězdách.

Zdroje: Screen Rant, Super News, Bloody Disgusting, THR

Galerie: 5

Ghostbusters: V roce 2019 máme čekat spojení dvou týmů | Fandíme filmu Ghostbusters: V roce 2019 máme čekat spojení dvou týmů | Fandíme filmu Ghostbusters: V roce 2019 máme čekat spojení dvou týmů | Fandíme filmu Ghostbusters: V roce 2019 máme čekat spojení dvou týmů | Fandíme filmu Ghostbusters: V roce 2019 máme čekat spojení dvou týmů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest